Scroll

 

 

Welkom bij CORES

Wij verwelkomen u graag voor een persoonlijke afspraak of plaatsbezoek in uw eigen bubbel, onder duidelijke voorwaarden zodat de veiligheid voor zowel u als onze vastgoedexperts gegarandeerd kan blijven.

Wenst u meer info of heeft u een vraag? Neem contact op via 03 820 82 82 of   . U kan ook live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.

Lees meer over de nieuwe richtlijnen voor een plaatsbezoek en onze digitale service op maat in deze blogpost.

 Woon verweven in het hart
van het Waasland

Woonerf De Weverij staat voor intergenerationeel samenleven. De interessante mix van woontypes trekt namelijk verschillende generaties aan. Naast de ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers zijn er ook nog erkende assistentiewoningen. De buren, of dat nu gezinnen zijn of alleenstaande starters, zijn nooit té ver weg. En u, u bent nooit té ver van huis. Zin in een wandelingetje in de groene zone of naar de markt? Te voet of met de fiets is het vlakbij! Samen leven en beleven in De Weverij wordt evident en aangenaam. U zit gezellig verweven in het beste van wat Sint-Niklaas te bieden heeft. U zal zich meer dan ooit thuis voelen in het hart van het land van Waas.

Nieuwbouwappartement 1 slaapkamerNieuwbouwappartement terrasNieuwbouwappartement lichtNieuwbouwappartement badkamerNieuwbouwappartement met bureau

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en bezoek ons modelappartement in de Woonerf De Weverij. Stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak