COVID-PROOF AFSPRAKEN

In het kader van de recent afgekondigde maatregelen, nemen wij onze verantwoordelijkheid ter bescherming van onze klanten, partners en onze medewerkers. 

CORES blijft volledig operationeel, hetzij achter gesloten deuren. Afspraken op ons hoofdkantoor of in één van onze verkoopkantoren kunnen doorgaan na een telefonische afspraak, met inachtneming van de gekende voorzorgsmaatregelen. Ook telefonisch en digitaal zijn we tot uw dienst: per mail, livechat of videogesprek.
Hoe zo’n videogesprek in z’n werk gaat leest u hier.

 

#StaySafe

 

WOON VERWEVEN IN HART VAN HET WAASLAND

Woonerf De Weverij staat voor intergenerationeel samenleven. De interessante mix van woontypes trekt namelijk verschillende generaties aan. Naast de ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers zijn er ook nog erkende assistentiewoningen. De buren, of dat nu gezinnen zijn of alleenstaande starters, zijn nooit té ver weg. En u, u bent nooit té ver van huis.

Zin in een wandelingetje in de groene zone of naar de markt? Te voet of met de fiets is het vlakbij! Samen leven en beleven in De Weverij wordt evident en aangenaam. U zit gezellig verweven in het beste van wat Sint-Niklaas te bieden heeft. U zal zich meer dan ooit thuis voelen in het hart van het land van Waas.

Bekijk het aanbod

Nieuwbouwappartement 1 slaapkamerNieuwbouwappartement terrasNieuwbouwappartement lichtNieuwbouwappartement badkamerNieuwbouwappartement met bureau

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en bezoek ons modelappartement in de Woonerf De Weverij. Stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak