Het project

Trendy woonwijk

De 3 residenties van WEST vormen een nieuw landmark aan de rand van de stad Hasselt. Hier woon je in een appartement dat volledig bij je past. Leef comfortabel op 80 m² of eerder royaal op 132 m². Relax in het tuintje van je gelijkvloers appartement of bewonder het adembenemende panorama op de bovenste verdieping.

Gevel WEST
architectuur WEST

Innovatieve architectuur

De harmonieuze éénvormigheid van de wijk oogt nooit saai. De terugkerende stijlelementen zijn geen toeval maar kaderen binnen een beeldkwaliteitsplan; uitgewerkt door West 8, een internationaal gerenommeerd bureau voor landschapsarchitectuur. De appartementen van WEST hebben pit en persoonlijkheid en zorgen tegelijk voor visuele rust en herkenbaarheid.

Het nieuwe 'samen wonen'

In WEST staan de mensen centraal. Je beleeft hier onvergetelijke momenten met je familie, vrienden en buren. Het is een plek die focust op jouw levenskwaliteit. Bovendien is alles aanwezig voor een rijk gezins- en gemeenschapsleven. Geniet van een deugdoende wandeling of smakelijke picknick in het buurtpark. Mijmer op zalige zomeravonden rond de centrale barbecue. Spendeer tijd met buren en vrienden op de gezellige ontmoetingsplaats. Samen leven krijgt weer betekenis in WEST.

gevel WEST
Gevelimpressie WEST

Duurzame woonomgeving

WEST kleurt de stadskaart groen: energiezuinige woonunits in duurzame materialen en afgewerkt met warm cederhout, een buurtpark en een gezellige boomgaard. Groendaken die regenwater recupereren en een autowasplaats waar je dat regenwater ook nuttig kan gebruiken. Slimme oplossingen voor een gezonde en duurzame woonomgeving. In WEST is het aangenaam wonen met respect voor toekomstige generaties.