Levendig en doordacht

De Tuilerie biedt een gevarieerd woon- en investeringsaanbod van 113 appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen, alsook 12 woningen met privatieve tuin.

Via een nieuw aangelegde weg van op de Turnhoutsebaan komt u op de autoluwe site. Onder de gebouwen is er een ruime en vlot toegankelijke parking.
 

Bekijk het woon- en investeringsaanbod

De Tuilerie nieuwbouw appartementen architectuur

Sympathieke gevels

De Architecten NV tekende een mooi en tijdloos ontwerp met sympathieke gevels in grijs-rode baksteen en aangename volumes. De focus ligt op functionaliteit en kwaliteit.

De variatie in detaillering en uitwerking geeft ieder gebouw zijn eigen karakter. Met als resultaat vier gebouwen die perfect passen in de omgeving én uw leven.

Architectuur: De Architecten NV
Tuinarchitectuur: Ingenieursbureau France en Avantgarden

Duurzaam wonen met fiscale voordelen

In De Tuilerie maken we gebruik van enkele hernieuwbare energiezuinige alternatieven zoals zonnepanelen en een BEO-veld. Hierdoor dient het gebouw niet op het gasnet te worden aangesloten. Een warmtepomp met geothermische energie wordt gebruikt voor de verwarming en koeling van de gebouwen.

Dankzij het lage E-peil (E20) krijgt u de eerste 5 jaar een mooi fiscaal voordeel en betaalt u geen onroerende voorheffing. Een win-win voor uw energiefactuur én het klimaat!

De Tuilerie appartementen met zonnepanelen en BEO-veld


Wenst u de brochure van 
DE TUILERIE?

 

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure van De Tuilerie via e-mail.

(Kijk zeker ook even uw inbox met ongewenste e-mails na.)