Schrijf je nu in voor de voorverkoop

NIEUW WOONAANBOD TUSSEN DEMER EN 'T SPOOR

Als eerste succesvolle stap in de herontwikkeling van de stationsbuurt van Diest lanceerde CORES Development in 2016 woonproject De Blekerij, waar intussen bijna alle appartementen en penthouses van verkocht en opgeleverd zijn. Deze rustige en comfortabele uitvalsbasis vormt een belangrijke schakel tussen het station en de binnenstad en groeit alsmaar meer uit tot een kwalitatief nieuw stadsdeel.

Op 150 meter van De Blekerij, waar momenteel sanitair groothandel Desco gevestigd is, start CORES Development binnenkort met de bouw van een nieuw project: De Tuilerie. Dit autoluwe woonproject tussen het station en de Demer bestaat uit 4 gebouwen met in totaal 113 appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers, een groen binnengebied en een ondergrondse parking met staanplaatsen en bergingen. Daarnaast omvat De Tuilerie ook 12 eengezinswoningen met tuin.

Architectuur: De Architecten NV
Tuinarchitectuur: Ingenieursbureau France en Avantgarden

De voorverkoop van De Tuilerie start midden september 2019. Wilt u graag als eerste op de hoogte gehouden worden? Dan kan u zich nu al registreren.