Het project

Assistentiewoningen

Het woonproject 't Schoonhof biedt 46 erkende en ergonomische assistentiewoningen aan die zijn afgestemd op levensbestendig wonen. Ze kunnen worden aangepast aan eventuele  (toekomstige) zorgbehoeften en beschikken over een uitermate functionele indeling. Hierdoor wordt elke ruimte optimaal benut en voelt de woning aan als een echte thuis. De keuken en badkamer zijn ontworpen gericht op gebruiktsgemak. Bovendien zijn alle erkende assistentiewoningen aangepast en toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, en is er een gemeenschappelijke ruimte beschikbaar. Ondergronds zijn autostaanplaatsen en fietsenbergingen voorzien.

Groen binnengebied

Er wordt een open ruimte voorzien om te wandelen of te sporten. De groene, openbare parkomgeving van het Schoonselhof wordt doorgetrokken rond de gebouwen, met een mix van bomen, struiken, hagen en grasland. De grasheuvels laten toe dat ook grotere boomsoorten kunnen groeien boven de ondergrondse parking. Dit versterkt het binnengebied en zorgt voor een optimale privacy. De gebouwen worden geschrankt geplaatst in een aangenaam, groen park. Door de verscheidenheid aan groenvormen beleeft de bewoner ten volle de seizoenen.

groen binnengebied schoonhof
schoonhof hoboken

Functionele architectuur

Het aantrekkelijke en tegelijk functionele ontwerp draagt de stempel van het befaamde architectuurbureau Stramien. De 46 erkende assistentiewoningen worden verdeeld over 2 gebouwen met elk 5 verdiepingen, die perfect in de omgeving passen.  De grijs-rode bakstenen gevel geeft de gebouwen een stijlvol, tijdloos uitzicht. De elegante balustrades laten het licht en omliggende groen maximaal doordringen tot in uw appartement. Verder zorgt de uitstekende oriëntatie ervoor dat uw appartement steeds kan profiteren van een optimale lichtinval.

COMFORT Assist

COMFORT assist heeft al jaar en dag de expertise in huis en beheert ook al enkele jaren gropen van assistentiewoningen. Als bewoner van een assistentiewoning in 't Schoonhof kan u met een gerust hart rekenen op hun professionele diensten. Voor het totale pakket  van zorg- en dienstverlening werkt COMFORT Assist samen met andere, betrouwbare partners. U kan gebruik maken van verschillende diensten. Zo is er bijvoorbeeld 24 op 24 uur een noodoproepsysteem en is de woonassistent aanwezig op de site om alles in goede banen te leiden. Meer info op www.comfortassist.be

comfort assist