« Back to offers

Nijlense Steenweg 107, 2270 Herenthout

° €895/maand

° €75/maand garagebox en kelderberging

° €75/maand vaste kosten

Woonproject Hooghuys in Herenhout bestaat uit 64 appartementen verdeeld over 4 gebouwen. Dit is wonen te midden van het groen, met panoramisch zicht op vijver en bomen. Het project situeert zich in het centrum van Herenthout, met alle voorzieningen op wandel-/fietsafstand in de nabije omgeving.

Instapklaar appartement met 2 slaapkamersDit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Je komt binnen via de inkomhal deze brengt je naar de ruime leefruimte met open keuken.
In de leefruimte geniet je van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grootte ramen. De keuken is volledig uitgerust met kwaliteitstoestellen (combi-oven, koelkast, afwasmachine, kookplaat en dampkap) en voorzien van voldoende kastruimte. Verder beschikt dit appartement over twee ruime slaapkamers waarvan eentje voorzien is met een badkamer. De tweede badkamer die uitgerust is met een douche kan je terugvinden tussen de twee slaapkamers. In de berging van het appartement is de mogelijkheid om een was- en droogkast te plaatsen. Tot slot beschikt is er nog een ruim en zonnig terras voorzien. Doorheen het volledige appartement is er gewerkt met een parket vloer welke een warm gevoel geeft aan het appartement. Het appartement werd volledig geschilderd en is daarom dan ook instapklaar.

Heeft u interesse in een bezoek aan dit mooi appartement? Aarzel niet ons te contacteren.

 

+32 3 820 82 62

Contacteer ons