31 augustus 2020

NIEUW – Co-renting investeringsopportuniteit in Gent

Samenwonen in 9000 Gent

Begin dit jaar publiceerden we nog een artikel over het stijgend aantal kopers-investeerders t.o.v. eindgebruikers. Ook de steeds populairder wordende trend van co-living is voelbaar op de investeringsmarkt. Daarom introduceert CORES een specifiek co-renting aanbod voor investeerders in woonproject Oslo in Gent.

Co-living is een specifieke woonvorm die al een tijdje in de lift zit. In grote steden is co-housing heel populair en het aanbod wordt steeds groter. Grote troef is dat iedere bewoner over een eigen privéruimte beschikt, maar ook gebruik kan maken van de comfortabele gedeelde ruimte. Dit zorgt voor mooie financiële en sociale voordelen. Verschillende vastgoedspelers zetten nu meer en meer in op grootschalige co-housingprojecten aangezien steeds meer mensen open staan voor een roommate.

[

Co-renting biedt meer zekerheid voor de verhuurder, aangezien de kans op leegstand veel kleiner is door de 3 verschillende huurders.

]

Ook CORES ziet opportuniteiten binnen haar residentiële projecten, want het zijn lang niet meer alleen de jonge twintigers die op zoek zijn naar deze formule. Het concept met slaapkamers van gelijkwaardige grootte mét eigen badkamer maakt samenwonen aantrekkelijker. Er is geen sprake meer van ongelijke huurbedragen en geen file voor de badkamer.

Dit vernieuwende aanbod biedt ook heel wat troeven om als investering te verhuren via co-renting. Het rendement voor dit type investering ligt in dezelfde lijn als de rest van ons investeringsaanbod, maar biedt de verhuurder meer zekerheid, aangezien de kans op leegstand veel kleiner is door 3 verschillende huurders. Kortom een maximale bezettingsgraad én rendement!

Co living, co renting in Gent

Co-living en co-renting in Gent Muide

In woonproject Oslo gelegen in de levendige Gentse stadswijk Muide werden 3 duplexappartementen ingericht als co-renting appartementen met elk 3 slaapkamers met eigen badkamer. De gedeelde leefruimtes bevinden zich op het gelijkvloers, aangevuld met een comfortabel en gezellig terras.

 

Slim investeren is ook slim verhuren

CORES Rental & Resale Service (CRS) biedt een totaalpakket aan investeerders die na hun aankoop in één van onze woonprojecten zorgeloos hun eigendom willen verhuren volgens het ‘one-stop-shop’-principe. CRS werkt als verbindingspersoon tussen huurder en verhuurder. De huurder huurt en de verhuurder koopt bij eenzelfde partij. 

 

Meer informatie vindt u op onze co-renting pagina

Wenst u meer informatie?

De CORES-vastgoedexperts praten u graag bij over deze investeringsopportuniteit en bezorgen u een rendementsberekening op maat.

Maak vrijblijvend een afspraak via 03 820 82 82 of .

 

contacteer ons