Gent - Betaalbare nieuwbouw appartementen en penthouses

 

 

Comfortabele 3 slpk appartementen
in Gentse Voorhaven

Het gevarieerde aanbod van Øslo bestaat uit 70 appartementen en penthouses met 3 slaapkamers. De drie gebouwen zijn doordacht gepositioneerd in een U-vorm, waardoor een uitgestrekte groene binnenruimte ontstaat.

In Øslo kan u als bewoner genieten van een heerlijk gevoel van geborgenheid en hebben kinderen ruimte om volop te ravotten. Een ondergrondse parking met 95 parkeerplaatsen en ruim voldoende fietsenstallingen garanderen een autoluwe omgeving, die op zijn beurt bijdraagt aan dat gevoel van rust en veiligheid.
 

Bekijk het aanbod

Oslo Gent Appartementen en penthouses tuinarchitect Koen Mennes

In dialoog met de omgeving

De drie volumes van het woonconcept treden op een speelse manier in dialoog met hun omgeving. De sprekende, roodbruine baksteenarchitectuur refereert naar het verleden van de Voorhaven en meer specifek de oude industriële panden die in de omgeving te vinden zijn.

 

Het robuuste van dit materiaal wordt doorbroken door de hoge raampartijen, die voor een opgewekt gevoel van lichtheid zorgen.

De privatieve terrassen zorgen voor een gevoel van privacy en rust. Op het gelijkvloers lopen ze op elegante wijze in elkaar over, natuurlijk gescheiden door verhoogde bloembakken met heesters.

Architectuur: Bontinck Architecture and Engineering
Tuinarchitectuur: Koen Mennes

Oslo Gent Appartementen en penthouses architectuur by Bontinck architecten