Co-renting

 

 

NIEUWE INVESTERINGSOPPORTUNITEIT: CO-RENTING

Het samenwonen met één of meerdere roommates zit al een tijdje in de lift. Zeker in onzekere economische tijden willen steeds meer mensen samen een pand huren. Bovendien zijn het lang niet meer alleen de jonge twintigers die op zoek zijn naar deze woonformule. Daarom ontwikkelde CORES Development het nieuwe investeringsconcept: co-renting.

 

Co-renting biedt de investeerder appartementen met slaapkamers van gelijkwaardige grootte en elk een eigen badkamer. Verder is er een gedeelde leefruimte, keuken en ruim terras.

______

CO-RENTING IN WOONPROJECT ØSLO

In woonproject Oslo, gelegen in de levendige Gentse stadswijk Muide, werden 3 duplexappartementen ingericht als co-renting appartementen met elk 3 slaapkamers met eigen badkamer. De gedeelde leefruimtes bevinden zich op het gelijkvloers, aangevuld met een comfortabel en gezellig terras.

 

DUPLEXAPPARTEMENT
VOOR 3 HUURDERS

  3 gelijkwaardige slaapkamers
  3 ensuite badkamers (met douche, lavabo en toilet)
  Gedeelde leefruimte
 Gedeelde keuken
 Ruim terras
Download co-renting typeplan

 

Meer weten? Contacteer ons

STABIELE INVESTERING

De vastgoedsector bewijst tijdens de huidige crisis dat een investering in vastgoed - en meer specifiek het residentiële segment - meer dan ooit een interessante en stabiele investering. Het rendement voor dit type investering ligt in dezelfde lijn als de rest van ons investeringsaanbod, maar biedt de verhuurder meer zekerheid, aangezien de kans op leegstand veel kleiner is door de verschillende huurders. Daarenboven zijn de algemene kosten voor de huurders beperkter en ook de sociale voordelen wegen steeds vaker door om voor co-housing te kiezen.

Co-renting biedt meer zekerheid aangezien de kans op leegstand veel kleiner is door de verschillende huurders.

______

 

INHOUSE VERHUUR- EN BEHEERSERVICE

CORES Rental & Resale Service (CRS) biedt een totaalpakket aan investeerders die na hun aankoop in één van onze woonprojecten zorgeloos hun eigendom willen verhuren volgens het ‘one-stop-shop’-principe. CRS werkt als verbindingspersoon tussen huurder en verhuurder. De huurder huurt en de verhuurder koopt bij eenzelfde partij. 

Wenst u meer informatie? Welkom op de kijkdag 03/07

Schrijf u in voor de kijkdag op zaterdag 3 juli tussen 13u en 15u. U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding op de werf en een bezoek aan de modelappartementen.
De CORES-vastgoedexperts praten u graag bij over deze investeringsopportuniteit en bezorgen u een rendementsberekening op maat. Schrijf u in via onderstaande link of contacteer ons via of 03 820 82 82.
 

KIJKDAG 03/07 - inschrijven