Scroll

Welkom bij CORES

Wij verwelkomen u graag voor een persoonlijke afspraak of plaatsbezoek in uw eigen bubbel, onder duidelijke voorwaarden zodat de veiligheid voor zowel u als onze vastgoedexperts gegarandeerd kan blijven.

Wenst u meer info of heeft u een vraag? Neem contact op via 03 820 82 82 of   . U kan ook live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.

Lees meer over de nieuwe richtlijnen voor een plaatsbezoek en onze digitale service op maat in deze blogpost.


Hier vloeien rust en stad
in elkaar over

Nieuwbouwproject Øslo staat synoniem voor rustig wonen, maar dan wel volop in een bruisende stadsomgeving. De Gentse Voorhaven, in de wijk Muide-Meulestede, is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest dynamische woonwijken van de stad en een heuse place to be.

Met zijn ligging te midden van het oude havengebied, snuift u vanuit uw appartement volop de sfeer op van het rijke maritieme verleden en de rust van het nabije water, maar ook de dynamiek van de vernieuwde stadsbuurt. Hier bent u één met uw  omgeving, maar tegelijkertijd geniet u van een verregaande privacy en rust.

Liever een appartement met zicht op het water?

Er zijn nog enkele gelijkvloerse appartementen met 3 slaapkamers te koop in nieuwbouwproject København. 

Dit project ligt naast Øslo, op de hoek van de Kopenhagenstraat en de Terneuzenlaan te Gent Muide-Meulestede. Deze ruime 3-slaapkamerappartementen bevinden zich op een hoger gelegen plint. De grote ramen bieden een maximaal zicht op het water en brengen de havensfeer helemaal binnen. Hier woont u in een moderne stadsomgeving en geniet u volop van een uniek waterzicht.

Ontdek København

Kobenhavn Gent appartement te Koop met 3 slaapkamers
Canal Properties - partner CORES Development