Scroll

Welkom in ons digitaal hoofdkantoor

CORES Development blijft operationeel tijdens de coronacrisis, hetzij met gesloten deuren.
Wenst u meer info? U kan live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.

Onze collega’s bellen u graag op via een videogesprek en bespreken zo plannen en budget- en rendementsberekeningen op maat.
U kan ook vrijblijvend contact met ons opnemen via 03 820 82 82 of .


Hier vloeien rust en stad
in elkaar over

Øslo staat synoniem voor rustig wonen, maar dan wel volop in een bruisende stadsomgeving. De Gentse Voorhaven, in de wijk Muide-Meulestede, is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest dynamische plekken van de stad en een heuse place to be.

Met zijn ligging te midden van het oude havengebied, snuift u vanuit uw appartement volop de sfeer op van het rijke maritieme verleden en de rust van het nabije water, maar ook de dynamiek van de vernieuwde stadsbuurt. Hier bent u één met uw  omgeving, maar tegelijkertijd geniet u van een verregaande privacy en rust.
 

Bekijk het aanbod

Liever een appartement met zicht op het water?

Er zijn nog enkele gelijkvloerse appartementen met 3 slaapkamers te koop in nieuwbouwproject København. 

Dit project ligt naast Øslo, op de hoek van de Kopenhagenstraat en de Terneuzenlaan te Gent Muide-Meulestede. Deze ruime 3-slaapkamerappartementen bevinden zich op een hoger gelegen plint. De grote ramen bieden een maximaal zicht op het water en brengen de havensfeer helemaal binnen. Hier woont u in een moderne stadsomgeving en geniet u volop van een uniek waterzicht.

Ontdek København

Kobenhavn Gent appartement te Koop met 3 slaapkamers