Comfortabel wonen aan het water

Wonen aan het water spreekt nog steeds tot de verbeelding. Residentie Netedijk bestaat uit 36 ruime appartementen en 4 prachtige penthouses, met 2 of 3 slaapkamers. U voelt zich meteen thuis aan de Nete in Duffel.

inplanting foto netedijk

Ideale ligging aan het water

In Residentie Netedijk komt u volledig tot rust. Het is een gedroomde plek voor iedereen: groen, ver van alle drukte en toch dicht bij het centrum. Duffel is een gemeente met alles binnen handbereik om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Een levendige kern met winkels, restaurants en ontspanningsmogelijkheden.

Terrassen met zicht op de Nete

Alle leefruimten en doorlopende terrassen zijn naar de Nete of het Van der Lindenplein georiënteerd. De slaapkamers situeren zich aan de kant van het binnenplein, zo geniet u van zoveel mogelijk stilte en rust. Doordat het gebouw op een sokkel geplaatst is, wordt de privacy van de gelijkvloersappartementen gegarandeerd. En het zorgt ervoor dat iedereen een prachtig zicht heeft op de natuur rondom.

interieur netedijk
interieur netedijk

Hoogwaardige afwerking

Kwalitatief wonen betekent duurzaam wonen. Daarom sluit CORES Development geen compromissen op het vlak van materiaalkeuze en afwerking. Een appartement in Residentie Netedijk moet vandaag, morgen en in de toekomst voldoen aan alle wensen. De materialen zijn nooit opzichtig, maar schitteren door hun ingetogen klasse en slimme details. Ze zouden pas opvallen als ze er niet meer zijn. Ook voor het E-peil hanteren we dezelfde aanpak.

Doordachte architectuur

Er spreekt veel respect voor de natuur uit het ontwerp. Niet de architectuur drukt zijn stempel op de omgeving, maar de omgeving geeft vorm aan het gebouw. De heldere baksteenarchitectuur volgt de horizontale bewegingslijnen van de stroom en de dijken. Dat komt mooi tot uiting in de volume- en terrasuitbouwen in de gevel, gericht op de Nete. Het gebruik van natuursteen en glas brengt de dynamiek van de getijdenstroom over op het gebouw.

gevelzicht netedijk