Het project

Wonen aan de Nete

Wonen aan het water: het spreekt tot de verbeelding. In Residentie Netedijk komt u volledig tot rust. Het is een gedroomde plek voor u en uw gezin: groen, ver van alle drukte en toch dicht bij het centrum. Duffel is een gemeente met alles binnen handbereik om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Een levendige kern met verrassende winkels, leuke ontspanningsmogelijkheden, gevarieerde restaurants en mensen die de tijd nemen om een praatje te slaan. Allemaal op enkele minuten stappen van uw appartement aan het water. Duffel biedt u de levenskwaliteit die u verwacht.

natuur netedijk
gevel aanzicht netedijk

Ontwerp in harmonie met de natuur

Het ontwerp van Residentie Netedijk is opvallend onopvallend, alsof het samen met de omgeving is meegegroeid. De sobere en tijdloze architectuur van het gebouw volgt de dynamiek van de getijdenstroom. Hierdoor sluit het naadloos aan op de omgeving: het dringt zich nooit op, maar is discreet volmaakt.

 

Comfort en afwerking

Het levenscomfort voelt vanzelfsprekend aan in Residentie Netedijk. Toch is er goed nagedacht over de appartementen en penthouses. Woonkamer en keuken vormen één ruime, aangename leefruimte met verrassend veel lichtinval. De grootste slaapkamer biedt ruimte voor zowel een dressing als een badkamer. CORES Development sluit geen compromissen op het vlak van materiaalkeuze en afwerking. Een appartement in Residentie Netedijk moet vandaag, morgen en ook in de toekomst voldoen aan uw wensen. 

interieur netedijk