« Back to offers

Nijlense Steenweg 107, 2270 Herenthout

° €810/maand

° €50/maand kelderberging en staanplaats

° €75/maand vaste kosten

Woonproject Hooghuys in Herenhout bestaat uit 64 appartementen verdeeld over 4 gebouwen. Dit is wonen te midden van het groen, met panoramisch zicht op vijver en bomen. Het project situeert zich in het centrum van Herenthout, met alle voorzieningen op wandel-/fietsafstand in de nabije omgeving.

Ruim 2 slaapkamer appartement

Dit ruim twee slaapkamer appartement is gelegen op eerste verdieping van het gebouw. Je komt binnen via de inkomhal deze brengt je naar de ruime leefruimte met open keuken.
Dankzij de grote raampartijen geniet je van veel natuurlijk lichtinval in de leefruimte. De keuken is uitgerust met een combi-oven, koelkast, afwasmachine, kookplaat en dampkap.
De badkamer is uitgerust een inloopdouche en een dubbele lavabo. In de berging van het appartement is de mogelijkheid om een was- en droogkast te plaatsen. Tot slot is er nog een ruim en zuid georiënteerd terras waar je kan genieten van een prachtig zicht over het parkdomein. Dit appartement wordt door de eigenaars nog volledig geschilderd waardoor u als huurder kan genieten van een instapklaar appartement. Bij het appartement dient een kelderbering en een autostaanplaats bij gehuurd te 

Zou u graag dit ruim appartement eens bezoeken? Aarzel niet ons te contacteren.

+32 3 820 82 62

Contacteer ons