3 september 2022

The Penthouse Vernissage 03/09

Antwerpen Luxe appartementen te koop

HÉT EVENT WAAR KUNST EN ARCHITECTUUR NAADLOOS IN ELKAAR OVERVLOEIEN

Het is jammer genoeg niet meer mogelijk u in te schrijven voor The Penthouse Vernissage op zaterdag 3 september 2022. Wij verzoeken u een persoonlijke afspraak te maken voor een rondleiding doorheen de penthouses en luxe appartementen met één van onze vastgoedadviseurs via onderstaand contacformulier of via 03 820 82 82.

MAAK EEN AFSPRAAK

 

 
 

 

EXPOSANTEN

In samenwerking met Art Forum

 

Frederik Buyckx - Penthouses te koop Antwerpen

Frederik Buyckx

Frederik Buyckx -°1984 - Antwerpen, België

In de reeks Horse Head documenteert Frederik Buyckx de bestaande verbinding tussen mens en natuur in de geïsoleerde levensstijl van semi-nomadische herders in Kirgizië. Hij onderzoekt hoe mens en dier samenleven, in hoeverre ze van elkaar afhankelijk zijn en hoe ze omgaan met de meedogenloze kracht van de natuur.

www.frederikbuyckx.com

Michael Kravagna - Penthouses te koop Antwerpen

Michael Kravagna

Michael Kravagna -°1962 - Klagenfurt, Oostenrijk

Kravagna’s werk is gebaseerd op kleur. Materiële kleur, maar ook kleur als reflectie, kleur die verandert door het licht en de plaats van de kijker. Het is kleur als medium, dat gevoelens en emoties doorgeeft. Binnen het vierkante vlak van het schilderij onderzoekt hij de mogelijkheden van ritme en structuren. Daarenboven maakt hij zijn verf zelf.

www.kravagna.com

Danielle Van Broekhoven - Penthouses te koop

Danielle Van Broekhoven

Danielle Van Broekhoven - °1975 - Tilburg, Nederland

Tijdens wandelingen in binnen- en buitenland doet Danielle inspirerende indrukken op. Ze fotografeert deze of slaat ze op in haar geheugen. Ze wordt gefascineerd door enerzijds de rust, en anderzijds de energie in de natuur. Eenmaal in het atelier roepen de foto’s beelden op. Zonder voorstudies of schetsen start ze een intuïtief schilderproces. Geheel eigen ‘landschappen’ ontstaan.

www.daniellevanbroekhoven.nl

Guus Jooss - Penthouses te koop Antwerpen

Guus Jooss

Guus Jooss - °1957 - Wageningen, Nederland

Zijn vormen gaan over beweging. Hij zoekt naar een thema, een bepaalde draaiing of glooiing en werkt dat uit door alles wat overtollig is te verwijderen. ‘Ik hoor nogal eens dat mijn vormen doen denken aan muziek of ook dans.'

www.guusjooss.nl