It takes two to tango

Gevarieerd aanbod

Het harmonieuze project omvat 207 appartementen en penthouses. De woningen zijn verdeeld over 2 gebouwen, verbonden door een indrukwekkend glazen scherm. Het aanbod is divers: appartementen voor investeerders, één- en tweeslaapkamerappartementen met ruime terrassen voor hippe stadsmussen, drieslaapkamerappartementen voor jonge gezinnen ... Verder biedt Louise Marie comfortappartementen voor medioren en high-end penthouses voor de veeleisende levensgenieter. Louise Marie staat synoniem voor een passionele woonbeleving aan de rand van de stad!

Louise Marie - binnenplein
Binnenplein Louise Marie

Doordachte architectuur

Het ontwerp van de gebouwen en het interieur van Louise Marie is een realisatie van het gerenommeerde Polo Architects. De serene waterpartijen, de parktuin die doorheen de seizoenen in volle pracht te bewonderen is, het schitterende glaswerk, de gezellige wintertuinen op de terrassen, de dynamiek van de twee torens met doorkijk, de indrukwekkende glazen wand die zorgt voor een omarming van de twee gebouwen … Alles straalt een verleidelijke transparantie, rust en standing uit.

Idyllische parktuin

Voor de buitenaanleg, een sensueel glooiend park met lage beplanting en bomen. deden we een beroep op Dirk Vandekerkhove. Het luxueuze binnengebied leent zich uitstekend tot relaxen en ontmoeten. Je voelt je er als bewoner volledig op je gemak. Het groene plein en de rustgevende waterpartijen stralen rust uit. De prachtige vijver weerspiegelt de gebouwen en de wadi vormt een moeraszone met aangepaste oevergewassen, die het geheel een authentieke uitstraling geven.

Louise Marie Wadi

Extra faciliteiten

Om het dagelijkse reilen en zeilen van het domein in goede banen te leiden én de bewoners met raad en daad bij te staan, beschikt Louise Marie over een inwonende conciërge. De dienstenapp is een handige app boordevol diensten waarvan je als bewoner van Louise Marie gebruik kunt maken. De app biedt toegang tot een heleboel uiterst praktische voorzieningen, zoals een dogwalker, een babysit, een klusjesdienst of een strijkservice. En heb je geen tijd of zin om je te verplaatsen naar de sportschool? Dan gebruik je gewoon de fitnessruimte op het gelijkvloers. Alweer een excuus minder om niet te sporten, dus!


Wenst u de brochure van 
LOUISE MARIE?

Vul het contactformulier in en ontvang de brochure van Louise Marie.