De omgeving

 

De omgeving

Ook met zijn omgeving vormt Louise Marie een vloeiend geheel. De mobiliteit is top. Moet je de stad uit? Via de Antwerpse Ring en Singel ben je in geen tijd op weg naar Gent of Brussel. Ook als je wil meegenieten van het bruisende stadsleven zit je hier gebeiteld. Met de tram of de fiets duik je vlot de metropool in. Maar ook op wandelafstand word je verwend. Boodschappen, kunst en cultuur, sporten, lekker eten … De lijst aan leuke en handige adresjes is lang.

Levendige buurt

Als bewoner van Louise Marie hoef je alleszins niet te vrezen voor verveling. In de buurt vind je een overvloed aan voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden. Een rustig ontbijtje voor je de drukke dag induikt? Dan moet
je bij Café Lucien zijn! Na de dagtaak genieten van een cocktail in een heuse rooftopbar doe je in de Black Smoke Bar. En in Danieli il Divino kan je terecht voor de Italiaanse keuken in een unieke setting. Liever iets cultureels? Dan trek je naar het Middelheimmuseum of het kunstencentrum deSingel. Op zoek naar een winkel? Er is een Albert Heijn in de buurt en in de ambachtelijke winkeltjes naast Brouwerij De Koninck vind je artisanaal lekkers.

Overkapping Antwerpse Ring

De overkapping van de Antwerpse Ring staat intussen concreet op de planning en brengt voor de toekomstige bewoners van Louise Marie enkel voordelen met zich mee. Inwoners van Antwerpen behouden hun strategische ligging aan de E19 en hun verbinding met onder meer Brussel en Breda. Waar het glazen scherm tussen de twee wooncomplexen al een akoestisch microklimaat creëert, zal de overkapping ervoor zorgen dat de nieuwe bewoners over een maximale hoeveelheid aan rust, groen en een verbeterde luchtkwaliteit beschikken, op een boogscheut van het stadscentrum. De perfecte oplossing voor stadsmensen die in alle rust willen genieten van hun woonomgeving, zonder te moeten inboeten aan mobiliteit.

 

 

WENST U MEER INFO?

Maak een persoonlijke afspraak via onderstaand contactformulier.
Liever een videocall? Klik hier om uw online afspraak in te plannen.