alles in functie van uw levenskwaliteit

In de luxueuze penthouses, met hun genereuze oppervlakte, is het heerlijk thuiskomen. Vanuit uw appartement en de ruime buitenterrassen, droomt u weg bij het fenomenale uitzicht.

Binnenin is het allemaal top-of-the-range wat de klok slaat. Het kwalitatieve parket, de designkeuken van Bulthaup, de knusse vloerverwarming of de kamerhoge deuren zijn allemaal inbegrepen. Dat geldt ook voor de state-of-the-artdomotica, die u het dagelijkse leven een pak makkelijker maakt. Touchscreen, smartphone-app, verlichting, verwarming, ventilatie, zonnewering, videofoon, alarm: u bedient het allemaal met één druk op de knop.

Ook de indeling van de penthouses staat in functie van uw levenskwaliteit. De leefruimtes geven uit op de terrassen en bevinden zich op de kop van het gebouw, zodat u er geniet van een dubbel uitzicht.

Penthouse Louise Marie Interieur leefruimtePenthouse Louise Marie Interieur livingPenthouse Louise Marie Interieur keukenPenthouse Louise Marie Interieur terrasPenthouse Louise Marie InterieurPenthouse Louise Marie Interieur slaapkamer

Penthouse B 14.1

  • Oppervlakte: 380 m²
  • Terrasoppervlakte: 101 m²
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woontoren Marie, 14e verdieping

 

Maak een afspraak