COVID-PROOF AFSPRAKEN

In het kader van de afgekondigde maatregelen, nemen wij onze verantwoordelijkheid ter bescherming van onze klanten, partners en onze medewerkers. 
 

Onze kantoren blijven bereikbaar achter gesloten deuren en op afspraak
 

CORES blijft volledig operationeel, hetzij achter gesloten deuren. Afspraken op ons hoofdkantoor of in één van onze verkoopkantoren kunnen doorgaan na afspraak via 03 820 82 80 of  , met inachtneming van de gekende voorzorgsmaatregelen. We blijven ook digitaal tot uw dienst via livechat of videogesprek.
Hoe zo’n videogesprek in z’n werk gaat leest u hier.

 

#StaySafe

 

EEN NIEUW LANDMARK AAN DE ANTWERPSE SKYLINE

Op het terrein van het vroegere kinderziekenhuis Louise Marie, gelegen op de hoek van de Karel Oomsstraat en de Desguinlei realiseert CORES Development een nieuw woonproject:
Louise Marie.

Het project omvat 207 appartementen en penthouses, verdeeld over 2 gebouwen die verbonden worden door een akoestisch glazen scherm. Op architecturaal vlak wordt Louise Marie een pareltje met een samenspel van veel licht, glas en een waterpartij die ook doorloopt tussen de gebouwen. Als bewoner kan u vanuit uw appartement genieten van uitzonderlijke zichten op de schitterende omgeving. Het ontwerp is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau POLO Architects.
 

Bekijk het aanbod

 

 

BRENG EEN VIRTUEEL BEZOEK
AAN EEN PENTHOUSE IN LOUISE MARIE

Investeren MET de CORES garantie

CORES zorgt voor de ontwikkeling van projecten op toplocaties die gunstig evolueren op het vlak van o.a. bereikbaarheid, werkgelegenheid en herontwikkeling en vormen daarom een prima investering. Louise Marie is daar een heel mooi voorbeeld van.

Wanneer u investeert in vastgoed, wilt u vooral dat deze investering zo goed mogelijk rendeert en ook in de toekomst aantrekkelijk blijft. CORES biedt u de garantie op een maximale return, gebaseerd op reële huurwaarden die gestaafd kunnen worden aan de hand van concrete cijfers.

Van zodra de woning er staat, moet ze verhuurd worden en moet uw investering uiteraard zo lang mogelijk blijven renderen. CORES Rental Service (CRS) is de uitgelezen partner als verbindingspersoon tussen huurder en verhuurder. Zo bouwen we langetermijnrelaties op volgens het ‘one-stop-shop’- principe. De huurder huurt en de verhuurder koopt bij eenzelfde partij.