EEN NIEUWE landmark AAN de antwerpse skyline

Op het terrein van het vroegere kinderziekenhuis Louise Marie, gelegen op de hoek van de Karel Oomsstraat en de Desguinlei realiseert CORES Development een nieuw woonproject:
Louise Marie.

Het project omvat 207 appartementen en penthouses, verdeeld over 2 gebouwen die verbonden worden door een akoestisch glazen scherm. Op architecturaal vlak wordt Louise Marie een pareltje met een samenspel van veel licht, glas en een waterpartij die ook doorloopt tussen de gebouwen. Als bewoner kan u vanuit uw appartement genieten van uitzonderlijke zichten op de schitterende omgeving. Het ontwerp is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau POLO Architects.

Interesse?
Registreer je nu voor de voorverkoop van
hét vastgoedproject van 2018.

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en maak een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen.

Het modelappartement werd stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en ervaar zelf de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook praktisch advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak