Scroll

Welkom in ons digitaal hoofdkantoor

CORES Development blijft operationeel tijdens de coronacrisis, hetzij met gesloten deuren.
Wenst u meer info? U kan live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.

Onze collega’s bellen u graag op via een videogesprek en bespreken zo plannen en budget- en rendementsberekeningen op maat.
U kan ook vrijblijvend contact met ons opnemen via 03 820 82 82 of .

 

EEN NIEUW landmark AAN de antwerpse skyline

Op het terrein van het vroegere kinderziekenhuis Louise Marie, gelegen op de hoek van de Karel Oomsstraat en de Desguinlei realiseert CORES Development een nieuw woonproject:
Louise Marie.

Het project omvat 207 appartementen en penthouses, verdeeld over 2 gebouwen die verbonden worden door een akoestisch glazen scherm. Op architecturaal vlak wordt Louise Marie een pareltje met een samenspel van veel licht, glas en een waterpartij die ook doorloopt tussen de gebouwen. Als bewoner kan u vanuit uw appartement genieten van uitzonderlijke zichten op de schitterende omgeving. Het ontwerp is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau POLO Architects.
 

Bekijk het aanbod


Investeren MET de CORES garantie

CORES zorgt voor de ontwikkeling van projecten op toplocaties die gunstig evolueren op het vlak van o.a. bereikbaarheid, werkgelegenheid en herontwikkeling en vormen daarom een prima investering. Louise Marie is daar een heel mooi voorbeeld van.

Wanneer u investeert in vastgoed, wilt u vooral dat deze investering zo goed mogelijk rendeert en ook in de toekomst aantrekkelijk blijft. CORES biedt u de garantie op een maximale return, gebaseerd op reële huurwaarden die gestaafd kunnen worden aan de hand van concrete cijfers.

Van zodra de woning er staat, moet ze verhuurd worden en moet uw investering uiteraard zo lang mogelijk blijven renderen. CORES Rental Service (CRS) is de uitgelezen partner als verbindingspersoon tussen huurder en verhuurder. Zo bouwen we langetermijnrelaties op volgens het ‘one-stop-shop’- principe. De huurder huurt en de verhuurder koopt bij eenzelfde partij.

Nieuwbouw appartement Antwerpen volledig afgewerktNieuwbouw appartement 2 slaapkamers Antwerpen volledig afgewerktNieuwbouw appartement Antwerpen volledig afgewerkte badkamerNieuwbouw appartement Antwerpen volledig afgewerkte slaapkamer

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en bezoek ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen. Stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak