APPARTEMENTEN MET ZICHT OP HET WATER IN DE GENTSE VOORHAVEN

In de wijk Muide in Gent ontwikkelt CORES Development in samenwerking met Canal Properties een nieuwbouwproject met appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een ruim terras of tuin. Op de hoek van de Kopenhagenstraat en de Terneuzenlaan voorzien we 82 appartementen met ondergrondse parkeerplaatsen, fietsstallingen en een gemeenschappelijke tuin.

De omgeving rond de voorhaven is volop in ontwikkeling en heeft alles wat mag worden verwacht van een moderne stadswijk. De ligging is uniek: aan de kade, vlak bij alle belangrijke invalswegen en het Gentse stadscentrum. Het zicht op water, het aangenaam groen binnengebied en de diverse buurt rondom creëren een gevoel van rust en een specifeke sfeer. Ook de eigentijdse en doordachte vormgeving van de nieuwbouw appartementen draagt daartoe bij.

Wonen in København is kiezen voor echte levenskwaliteit.

De Gente voorhaven: toplocatie om een appartement te kopen of te huren

Op zoek naar een appartement in Gent?

Ontdek de 6 redenen waarom de Gentse Voorhaven een toplocatie is om een appartement te kopen of te huren.

Lees meer

Liever een appartement met zicht op groen?

Er zijn nog enkele ruime appartementen te koop met 3 slaapkamers in nieuwbouwproject Øslo.

Dit project ligt naast København, te midden van het oude havengebied van Gent Muide-Meulestede. Hier snuift u vanuit uw appartement volop de sfeer op van het rijke maritieme verleden en geniet u van de rust van het groene binnengebied.

Ontdek Øslo

Oslo Gent nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers

 

 

Canal Properties logo