Karaktervol ontwerp

Scroll

 

Hopveld omvat 46 appartementen & penthouses met 2 of 3 slaapkamers en 2 commerciële ruimtes. De 2 karaktervolle gebouwen passen perfect in de omgeving en zijn gepositioneerd in V-vorm rond een gemeenschappelijk groen binnengebied waar het heerlijk vertoeven is.

Uw wagen of fiets parkeert u in de vlot toegankelijke ondergrondse parkeergarage of fietsenstalling.

Bekijk het volledige aanbod

Comfort en ruimte

Dicht bij het centrum van Haacht wonen zonder in te boeten aan oppervlakte en woonkwaliteit? Woonproject Hopveld biedt appartementen en penthouses te koop aan met 2 of 3 slaapkamers en bijzonder veel woonruimte tot wel 169 m²! Heeft u kinderen of extra gasten in huis? In Hopveld is er genoeg slaapruimte gegarandeerd, al dan niet aangevuld met een tweede badkamer.

Te koop Haacht Hopveld - Appartmenent met 2 slaapkamers tot 115 m2
Appartementen Hopveld Haacht CT Architects

Tijdloze architectuur

Hopveld kiest duidelijk voor een hedendaagse uitstraling met een knipoog naar de herkenbare stijl in Haacht.

De gebouwen hebben aangename volumes, expressieve gevels opgetrokken in bruinrode baksteen en esthetisch aluminium buitenschrijnwerk.

Architectuur: C.T. Architects en OSQB Architecten- en ingenieursbureau.

Levendig en doordacht

De appartementen met twee of drie slaapkamers zijn energie-efficiënt en vallen op door hun doordachte leefruimtes met hoge raampartijen en zicht op de binnentuin.

Elk appartement beschikt over een ruim terras zonder inkijk. Uw privacy is dus gegarandeerd.

Te koop in Haacht - appartement met stijlvol interieur met terras
Te koop - Nieuwbouw in Haacht Appartement met zicht op binnentuin

Sfeervol binnengebied

In het gemeenschappelijke binnengebied werd gekozen voor een sfeervolle dynamiek. De terrassen verspringen onderling en creëren een vrolijk samenspel. Hier kan je volop genieten van het buitenleven, zonder in te boeten aan privacy en zonder het onderhoud van een private tuin. 

Niet het gebouw, maar de omgeving en de bewoners stonden centraal bij het ontwerp. En dat merk je tot in de kleinste details.

Tuinarchitectuur: KM Tuinplanning.