De wijk

Laatste fase in verkoop

De laatste fase van Groen Zuid ging in het najaar van 2018 in verkoop en omvat 74 appartementen en 7 woningen. De verscheidenheid in vormgeving die de vorige fases kenmerken worden ook naar deze laatste fase doorgetrokken. De bebouwing wordt verdeeld over 2 bouwlinten met daartussen een gedeelde binnentuin. De werken starten in januari van 2019 en de oplevering is voorzien tegen de lente van 2020. Dit betekent ook meteen het einde van de constructiewerken op de site van Groen Zuid en is de ideale gelegenheid voor de autoluwe en gezellige wijk om zich ten volle te ontplooien.

De nieuwe wijk

De eerste 2 fases van Groen Zuid werden in 2017 en 2018 opgeleverd en ondertussen voelen de eerste bewoners zich er al helemaal thuis. De gemeenschappelijke binnentuin en de speeltuin bieden jong en oud dan ook heel wat ontmoetings- en ontspanningsmogelijkheden. De wijkraad zorgt voor extra leven in de wijk met onder andere een kennismakingsdag voor de nieuwe buren, een nieuwjaarsdrink, een Halloweenavond, een kerstdrink, ... 

Onmiddellijk beschikbaar aanbod

Ideaal voor wie niet kan wachten om te verhuizen: er is nog een beperkt aanbod instapklare woningen, appartementen en erkende assistentiewoningen beschikbaar uit de vorige fases van Groen Zuid.

Bekijk het aanbod