Scroll

 

 

KIJKDAG GEMIST?
Op zaterdag 04 juli vond de kijkdag plaats in Groen Zuid. Kon u er die dag niet bij zijn en wenst u toch het woonproject en het modelappartement te bezoeken?
Maak een afspraak en ontdek de volledig instapklare en kwalitatief afgewerkte appartementen in deze groene en betaalbare woonwijk in Hoboken.
Of bekijk de virtual tour.

Het plaatsbezoek wordt georganiseerd onder strikte voorwaarden zodat uw veiligheid en die van onze collega’s gegarandeerd kan blijven. Een rondleiding in Groen Zuid is steeds op afspraak en met een maximum van 2 personen. Mondmaskers, handschoenen en desinfecterende gel worden voorzien.

 


Genieten voor iedereen

Wonen in Groen Zuid is genieten voor iedereen. Zowel het groene en autoluwe karakter, de grote variatie in architectuur en woningtypes, als de uitstekende ligging dragen bij tot uw woonplezier. Gezinnen, actieve senioren, starters,… aan iedereen is gedacht.

Groen Zuid biedt woonoplossingen voor elke generatie en voor elk budget: van appartementen, ruime woningen tot erkende assistentiewoningen. Steeds met wooncomfort dat niet alleen van hoog niveau, maar tegelijk ook duurzaam en energiezuinig is.

In Groen Zuid geniet u van ‘easy living’. De ondergrondse parkeergarage en een fietsenberging zijn altijd handig dichtbij. Ook alle praktische voorzieningen zijn snel bereikbaar in het centrum van Hoboken. En met de tram of de fiets bent u in minder dan een half uur op de Groenplaats in Antwerpen.