Het project

Rustig gelegen

Dorpserf, het beste van twee werelden. De woningen bevinden zich in een woonerf, grenzend aan tuinen, een weiland en stille straten. Tegelijk woont u dicht bij de A12 en alle andere belangrijke invalswegen naar Brussel, Antwerpen en Mechelen. 

Ligging Dorpserf Humbeek
Humbeek Dorpserf Gevel architectuur

Strakke en doordachte architectuur

De ontwerpers van Crepain Binst Architecture kozen bij het uittekenen van de woningen voor een hedendaagse hoevestijl. Hierdoor sluiten ze naadloos aan bij het achterliggende weiland, de aanpalende tuinen en de authentieke dorpskern van Humbeek. Ook de gebruikte materialen – lichtkleurige gevelsteen, houten afwerking – ademen rust uit. Sober, stijlvol en tijdloos: dat typeert Dorpserf.

Materialen en afwerking

Kwalitatief wonen betekent duurzaam wonen. Daarom sluit CORES Development geen compromissen op het vlak van materiaalkeuze en afwerking. Een woning in Dorpserf moet vandaag, morgen en ook in de toekomst voldoen aan uw wensen. We selecteren onze partners met zorg en opteren voor langetermijnrelaties met leveranciers die zich perfect in onze aanpak kunnen inpassen. De materialen zijn nooit opzichtig, maar schitteren door hun ingetogen klasse en slimme details. Ze zouden pas opvallen als ze er niet meer zijn.

Humbeek nieubouw interieur
Humbeek Dorpserf inplaning

Alle comfort voor jonge gezinnen

De woningen van het Dorpserf hebben alles wat jonge gezinnen verwachten. Alle ruimte en comfort, en voor elk gezin is er een eigen parkeerplaats en eigen tuin. En het autoluwe woonerf biedt extra speelruimte.