Scroll

KIJKDAG - DE VARENS
SAVE THE DATE

Welkom in ons digitaal hoofdkantoor

CORES Development blijft operationeel tijdens de coronacrisis, hetzij met gesloten deuren.
Wenst u meer info? U kan live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.

Onze collega’s bellen u graag op via een videogesprek en bespreken zo plannen en budget- en rendementsberekeningen op maat.
U kan ook vrijblijvend contact met ons opnemen via 03 820 82 82 of .


RUSTIG WONEN IN EEN GROENE PARKOMGEVING

Woonproject De Varens is gelegen op de Boechoutsesteenweg, vlak bij het centrum van Hove. De luxueus afgewerkte appartementen werden ontworpen met veel aandacht voor uw privacy. Dankzij de grote raampartijen en een slimme inplanting van de terrassen kan u als bewoner ten volle genieten van de groene parktuin en extra veel zonlicht.
 

Bekijk het aanbod

De Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieur

Bezoek het modelappartement

Hoe voelt het om in De Varens te wonen? Kom het zelf ervaren en maak een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement in de Boechoutsesteenweg in Hove.

Het appartement werd stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak