Scroll

KIJKDAG - DE VARENS
SAVE THE DATE

Welkom bij CORES

UPDATE - Bezichtigingen weer mogelijk vanaf 11 mei

Vanaf maandag 11 mei worden de coronamaatregelen versoepeld. Hierdoor is het opnieuw mogelijk om fysieke plaatsbezoeken en afspraken te organiseren, uiteraard onder strikte voorwaarden zodat de veiligheid voor alle partijen gegarandeerd kan blijven. Wij kijken er alvast naar uit om u binnenkort weer te mogen ontvangen!

Wenst u meer info of heeft u een vraag? Neem dan contact op via 03 820 82 82 of . U kan ook live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.

Lees meer over de nieuwe richtlijnen voor een plaatsbezoek en onze digitale service op maat in deze blogpost.


RUSTIG WONEN IN EEN GROENE PARKOMGEVING

Woonproject De Varens is gelegen op de Boechoutsesteenweg, vlak bij het centrum van Hove. De luxueus afgewerkte appartementen werden ontworpen met veel aandacht voor uw privacy. Dankzij de grote raampartijen en een slimme inplanting van de terrassen kan u als bewoner ten volle genieten van de groene parktuin en extra veel zonlicht.

De Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieur

Bezoek het modelappartement

Hoe voelt het om in De Varens te wonen? Kom het zelf ervaren en maak een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement in de Boechoutsesteenweg in Hove.

Het appartement werd stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak