Scroll

KIJKDAG GEMIST?
Op zaterdag 27 juni vond de kijkdag plaats in De Varens in Hove. Kon u er die dag niet bij zijn en wenst u toch het woonproject en het modelappartement te bezoeken?
Maak een afspraak en ontdek de volledig instapklare en kwalitatief afgewerkte appartementen in deze groene autoluwe parkomgeving.

Het plaatsbezoek wordt georganiseerd onder strikte voorwaarden zodat uw veiligheid en die van onze collega’s gegarandeerd kan blijven. Een rondleiding in De Varens is steeds op afspraak en met een maximum van 2 personen. Mondmaskers, handschoenen en desinfecterende gel worden voorzien.


RUSTIG WONEN IN EEN GROENE PARKOMGEVING

Woonproject De Varens is gelegen op de Boechoutsesteenweg, vlak bij het centrum van Hove. De luxueus afgewerkte appartementen werden ontworpen met veel aandacht voor uw privacy. Dankzij de grote raampartijen en een slimme inplanting van de terrassen kan u als bewoner ten volle genieten van de groene parktuin en extra veel zonlicht.

De Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieurDe Varens luxe appartement interieur

Bezoek het modelappartement

Hoe voelt het om in De Varens te wonen? Kom het zelf ervaren en maak een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement in de Boechoutsesteenweg in Hove.

Het appartement werd stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak