Het project

32 assistentiewoningen

Het project De Mouterij biedt u de keuze uit moderne assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers. Dankzij de grote ramen baden de gezellige leefruimtes in het licht. Elk appartement is praktisch ingedeeld en ontworpen met aandacht voor ergonomie en veiligheid. Uw woning heeft geen drempels en is bereikbaar via een rolstoeltoegankelijke lift.

Zicht vanuit een assistentiewoning in De Mouterij
tuin De Mouterij

54 appartementen en penthouses

De ruime appartementen en penthouses liggen rond een grote centrale parktuin, en de open omgeving biedt u aangename rust. Toch is de stad nooit veraf, want Haacht ligt vlakbij belangrijke invalswegen naar Leuven, Brussel en Mechelen.

Hoogwaardige afwerking

Kwalitatief wonen betekent duurzaam wonen. Daarom sluit CORES Development geen compromissen op het vlak van materiaalkeuze en afwerking. Een appartement of assistentiewoning in De Mouterij moet vandaag, morgen en ook in de toekomst voldoen aan uw wensen. De materialen zijn nooit opzichtig, maar schitteren door hun ingetogen klasse en slimme details.

interieur De Mouterij
tuin De Mouterij

Groen binnengebied

Zowel het gebouw met de appartementen als dat van de assistentiewoningen beschikt over een centrale, open ruimte voorzien om te spelen, te sporten of mekaar te ontmoeten. De wooneenheden op het gelijkvloers worden afgescheiden van het binnengebied door een haagstructuur. Dit versterkt het binnengebied en zorgt voor een optimale privacy van de bewoners.

Comfort Assist

Er is  een groot aanbod van diensten en zorgverlening die geleverd worden door onze betrouwbare partner COMFORT Assist. COMFORT Assist heeft hier al jaar en dag de expertise voor in huis en beheert ook al enkele jaren groepen van assistentiewoningen. Als bewoner van een assistentiewoning in De Mouterij kan u met een gerust hart rekenen op hun professionele diensten. Zo is er bijvoorbeeld 24 op 24 uur een noodoproepsysteem en is de woonassistent aanwezig op de site om alles in goede banen te leiden.  

Comfort Assist