Ideale ligging in het centrum van Haacht

In Haacht voelt u zich altijd thuis. En zeker als u in De Mouterij woont, centraal gelegen bij de gezellige dorpskern. In De Mouterij woont u in de rust, maar toch dicht bij Leuven, Brussel en Mechelen.

Moderne en smaakvolle architectuur

De appartementen en erkende assistentiewoningen van De Mouterij passen perfect in de omgeving. Hun karaktervolle ontwerp is een creatie van C.T. Architects, dat duidelijk koos voor een moderne uitstraling. De materialen zijn eenvoudig, klassevol en duurzaam. De bakstenen gevels voegen een expressief element toe en spelen met volumes en vlakken.

gevelaanzicht De Mouterij
interieur De Mouterij

Duurzaamheid en comfort

De appartementen en erkende assistentiewoningen in De Mouterij zijn energie-efficiënt, met overvloedige lichtinval en grote ramen waardoor u tijdens de wintermaanden optimaal geniet van de lage zonnestand. In de zomermaanden zorgen overstekende balkons en hoogstammige bomen voor de nodige schaduw. De Mouterij voldoet aan de verwachtingen, vandaag én in de toekomst. Want de wooneenheden zijn zo ontworpen dat ze met de eisen van de tijd en uw leven mee kunnen groeien.  

Perfecte uitvalsbasis

De Mouterij biedt het beste van twee werelden. Het complex ligt in het centrum van deze groene gemeente, net naast de hoofdstraat, maar het is er toch aangenaam rustig. Bovendien is Haacht de gedroomde uitvalsbasis voor wie in Leuven, Mechelen of Brussel werkt, maar toch niet in de stad wil wonen.

groen binnengebied De Mouterij