Het project

136 betaalbare appartementen

Deze residentie in de Melkerijstraat bestaat uit 4 gebouwen met 136 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen bieden veel lichtinval en bieden tegelijk een hoge mate van privacy. En ze zijn uiteraard ook klaar voor de toekomst; verwarming, ventilatie, isolatie,…, alles voldoet aan de hoogste normen.De gebouwen zijn hedendaags en met aandacht voor detail vormgegeven. Terrassen, balkons en ramen zorgen ervoor dat de architectuur nooit verveelt.

De Melkerij Anderlecht betaalbare appartementen
De Melkerij Anderlecht een groene oase

In een groene oase

De Melkerij ligt aan de rand van een moerasgebied dat in 2002 door het Brussels hoofdstedelijk gewest als landschap beschermd werd. De waarde van deze groenzone is uniek door zijn bijzondere fauna, flora en schoonheid.
Aan de straatkant worden de 4 gebouwen in het glooiende groengebied ingeplant tussen bestaande bomen en hagen. Achteraan verandert de stijl naar een tuin met grasachtige planten en een meer natuurlijke uitstraling.

Bruxelles ma belle

Brussel in het algemeen, en de omgeving rond Molenbeek en Anderlecht in het bijzonder, is de laatste tijd steeds meer in trek als locatie voor vastgoedprojecten. Het is duidelijk: Molenbeek en Anderlecht worden buurten waar het aangenaam wonen, werken en winkelen is. Met een aanbod van 136 nieuwe appartementen neemt De Melkerij van CORES Development in deze ontwikkeling een belangrijke plaats in. Een aanbod bovendien met prijzen die nog opvallend laag zijn in vergelijking met andere Brusselse wijken en vergelijkbare appartementen in andere steden.

De Melkerij Anderlecht Bruxelle ma belle