Scroll

Welkom bij CORES

UPDATE - Bezichtigingen weer mogelijk vanaf 11 mei

Vanaf maandag 11 mei worden de coronamaatregelen versoepeld. Hierdoor is het opnieuw mogelijk om fysieke plaatsbezoeken en afspraken te organiseren, uiteraard onder strikte voorwaarden zodat de veiligheid voor alle partijen gegarandeerd kan blijven. Zo gebeurt een rondleiding steeds 1 op 1 en er zijn mondmaskers, handschoenen en desinfecterende gel voorzien. Wij kijken er alvast naar uit om u binnenkort weer te mogen ontvangen!

Maak een afspraak

Wenst u meer info of heeft u een vraag? Neem dan contact op via 03 820 82 82 of . U kan ook live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.
Lees meer over onze digitale service op maat in onze blog.


Wonen tussen Demer en station

Welkom in De Blekerij. De 68 appartementen en 2 woningen werden ontworpen met alle aandacht voor modern wooncomfort dat u vandaag van een appartement verwacht. Rondom De Blekerij zorgen enkele verkeersluwe straten voor veel rust, en binnen werd alles ingericht met het oog op gemak, kwaliteit en ontspanning. Geniet samen met buren en vrienden van de grote binnentuin of maak een familiefietstocht langs de Demer. Bovendien profiteert u van een unieke locatie. Met een prachtig uitzicht op de Demer en vlak bij de stationsomgeving die helemaal wordt opgewaardeerd. Aan het water, maar toch dicht bij het centrum? In Diest kan het.