Het project

68 moderne appartementen

De Blekerij bestaat uit 68 appartementen met woonoppervlaktes die variëren tussen 65 m² en 146 m² met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dankzij een terras profiteert elk appartement van een mooi uitzicht. De gelijkvloerse appartementen genieten van een eigen privé-tuintje.

interieur De Blekerij
De Blekerij Diest Nieuwbouw woningen

2 ruime eengezinswoningen

De 2 ruime eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 159 m². De bewoners van een woning beschikken bovendien over een garage en kunnen heerlijk genieten op het terras of in hun eigen privé-tuin. 

Levendige en tijdloze architectuur

De Blekerij is een mooi en tijdloos gebouw dat perfect past in de omgeving. De architecten kozen voor speelse gevels van grijs-rode baksteen en discrete volumes. Achteraan, aan de kant van de Demer, werd gekozen voor wat meer rust. Niet het gebouw, maar de omgeving en de bewoners stonden centraal bij het ontwerp. En dat merk je tot in de kleinste details.

De Blekerij Demer Diest
interieur De Blekerij

Doordacht levenscomfort

De appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers vallen op door hun moderne leefruimtes en grote lichtinval. Zo liggen zowel leefruimtes als slaapkamers aan straatzijde. De terrassen zijn inpandig, behalve aan de zijde van de Demer, waar ze naar buiten gericht worden. CORES Development sluit bovendien geen compromissen op het vlak van materiaalkeuze en afwerking. Een appartement of woning in De Blekerij moet vandaag, morgen en in de toekomst voldoen aan uw wensen.

Gemeenschappelijke tuin

De gemeenschappelijke tuin is een oase van rust, een plek van ontmoeting en dialoog voor jong en oud. De tuin helt van nature af richting de Demer. Hierdoor ontstaat centraal in de tuin een natuurlijke kom, een wadi. Rond de wadi is er een tuinpad aangelegd in hoogwaardige beton met natuurlijke kiezels. Dit pad biedt ook toegang tot de individuele tuinen. Ze zijn heerlijk zonnig en kijken richting zuid-zuidwest.

De Blekerij appartementen binnentuin