BINNENKORT IN VERKOOP

STIJLVOLLE PARKAPPARTEMENTEN

MET 1 & 2 SLAAPKAMERS

In het hart van Sint-Antonius Zoersel, op de hoek van de Handelslei en de Karel Uytroevenlaan, maakt de voormalige Ford-garage binnenkort plaats voor Residentie Charles.

Dit nieuwe woonproject biedt een gevarieerd aanbod van 35 stijlvolle een- en tweeslaapkamerappartementen, verdeeld over 4 gebouwen, met een ondergrondse parking en rond een ruime gemeenschappelijke parktuin met fietsenstalling.

Duurzame en fiscale opportuniteit

Residentie Charles zet volop in op duurzaamheid: Individuele warmtepompen en zorgvuldig gekozen materialen zorgen voor een E-peil van 30. Dat garandeert u vijf jaar een korting van 50% op uw onroerende voorheffing.

Verder werd er veel aandacht besteed aan de waterhuishouding van de site. Het regenwater wordt opgevangen, gerecupereerd, gebufferd en geïnfiltreerd.

Bovendien komt het project in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (afbraak en heropbouw).

In dialoog met de omgeving

Voor de architectuur deed CORES een beroep op de knowhow van Mertens-architecten. Zij realiseerden een harmonieuze integratie in de context van het centrum van Zoersel.

Koen Mennes (KM Tuinplanning) zorgt  kwalitatieve  tuinarchitectuur. Toekomstige bewoners genieten een heel jaar door van een unieke combinatie van collectief en privatief groen.

Groene uitvalsbasis

Residentie Charles ligt pal in het centrum van Sint-Antonius, een deelgemeente van Zoersel. Deze natuurrijke gemeente beschikt over een ruim aanbod aan winkels, diensten, gezondheidsvoorzieningen, scholen, etc.

Ook op het vlak van mobiliteit scoort de buurt hoog dankzij het uitgebreide openbaarvervoeraanbod en de aanpalende Handelslei als vlotte verbindingsweg met Schilde en Halle. Het nabije Zoerselbos biedt meer dan 400 ha vol verrassende paadjes en een bonte afwisseling van bossen, beemden en velden.

PLANNING & STATUS

De bouwvergunning werd inmiddels ingediend. Als alles volgens plan verloopt, zal het project nog dit jaar in verkoop gaan.

 

WENST U MEER INFO?

Blijft u graag op de hoogte of heeft u een specifieke vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.