Huren

U wilt geen eigen woning meer kopen maar wilt toch nog zelfstandig blijven wonen? Dan is een erkende assistentiewoning huren waarschijnlijk de beste oplossing voor u. De appartementen zijn aangepast aan uw huidige en toekomstige zorgnoden, maar u beschikt ook over een grote privatieve ruimte die u naar wens kan inrichten.

Bovendien kiest u via de beheersinstantie en de woonassistent van welke facultatieve diensten u gebruik maakt, welke zorgverlener u daarvoor inschakelt en op welk moment u het gebruik van deze diensten activeert. Maw de ideale combinatie van toegang tot zorg en keuzevrijheid.

Heeft u interesse om 1 van de 48 assistentiewoningen te huren  neem dan contact op met Tine Vandamme van GZA Woonzorgroep via 03/231.79.25 of via 

Woonzorgcampus Cadiz

Met de bouw van een nieuwe woonzorgcampus stapt GZA woonzorggroep mee in een innoverend project, gericht op de toekomst. Op de locatie in de Cadixwijk komen verschillende woonvormen in elkaars verlengde waardoor zorgcontinuïteit verzekerd wordt. Bovendien is de nieuwe site lokaal geïntegreerd, waardoor het er aangenaam vertoeven is. Dat is niet alleen een meerwaarde voor de bewoners, maar ook voor hun bezoekers.

Het woonzorgcentrum telt 116 woongelegenheden, waarvan 4 geschikt voor koppels. Iedere bewoner beschikt over een eigen leefruimte met de mogelijkheid tot persoonlijke inrichting. Op twee verdiepingen zijn er woongroepen met telkens 18 bewoners. Op het gelijkvloers is er een initiatief kleinschalig genormaliseerd wonen. De bewoners leven er zoals thuis en zelfzorg is troef. Op eigen tempo organiseren ze zelf hun dagelijkse bezigheden. De band tussen bewoner, familie, kennissen en medewerkers is zo gewoon mogelijk en wordt ondersteund via gesprekken en activiteiten.

Samen met CORES Development gaat GZA woonzorggroep zorgen voor de uitbating van 48 erkende assistentiewoningen. Deze woningen grenzen aan het woonzorgcentrum wat heel wat extra voordelen biedt aan de toekomstige bewoners. De noodhulp is gegarandeerd binnen enkele minuten en dit 24u op 24u. De infrastructuur van het woonzorgcentrum kan gebruikt worden en de bewoner kan deelnemen aan verschillende activiteiten.

GZA woonzorggroep
GZA

Over GZA en GZA Woonzorggroep

GasthuisZusters Antwerpen (GZA) is een organisatie van zorg- en welzijnsvoorzieningen. De groep bestaat uit een ziekenhuis met drie campussen en acht woonzorgcentra. In totaal stelt GZA bijna 4.000 medewerkers tewerk.

Elke dag vinden zo’n 1.300 patiënten de weg naar het ziekenhuis. Op de drie ziekenhuiscampussen - Sint-Vincentius (Antwerpen), Sint- Augustinus (Wilrijk) en Sint-Jozef (Mortsel)- staan 370 gespecialiseerde artsen uit de meest diverse disciplines en 3.100 zorgverleners klaar om de patiënten te omringen met de beste zorg. Ze vertegenwoordigen hiermee ruim 25 % van het zorgaanbod in de Antwerpse regio. 

De woonzorggroep helpt mensen die een dagje ouder worden verder met hun specifieke vraag naar zorg. Niet iedereen voelt dezelfde nood aan ondersteuning. Soms heeft men nood aan een intensieve vorm van zorg, maar het is goed mogelijk dat men het verder kan redden thuis als men een aantal dagen per week overdag ergens terecht kan voor zorg, behandeling, activiteiten en vriendschap. De acht woonzorgcentra bieden een thuis aan 827 ouderen.

http://www.gzawoonzorggroep.behttp://www.gza.be