c-hive, de ultieme kantoorbeleving in hartje Antwerpen

c-hive is een state-of-the-art kantoorgebouw van 4.800 m² gelegen op de Mechelsesteenweg, vlak bij het Harmoniepark en het stadscentrum. c-hive biedt verhuur aan van 8 flexibele kantoorverdiepingen en 1 gelijkvloers voor kantoor- of retaildoeleinden. Tevens is er in het gebouw een fitnessruimte en een trendy rooftopbar met ontbijt- en lunchmogelijkheden aanwezig.

First impressions count

CORES Development trekt met de introductie van c-hive het Living Apart Together-verhaal van de residentiële markt door naar de kantoormarkt. Het c-hive concept vertoont essentiële verschillen met het huidige co-working aanbod en de introductie van anonieme flexdesks in grotere bedrijven. c-hive verkiest een collectieve identiteit boven anonimiteit en investeert in hoogkwalitatieve inrichting. Het kantoorgebouw zet in op uitstraling want bedrijven hechten nu eenmaal belang aan first impressions.

De naamgeving is een knipoog naar bijenkorf (beehive), waar grote aantallen bewoners samen één dynamisch geheel vormen, maar toch ook een eigen plek hebben.

TROEVEN

Flexibele kantooroppervlakten
E-conciërge: slimme diensten op de werkvloer
c-hive rooftopbar met zonneterras
State-of-the-art inkomhal
Ondergrondse parking
Fitness @ work
Centrale ligging
Uitstekende mobiliteit
Harmoniepark op wandelafstand

LIGGING & MOBILITEIT

 

Het kantoorgebouw bevindt zich op wandelafstand van het metronet van Antwerpen met een directe verbinding naar o.a. het Centraal Station (van waaruit heel Vlaanderen, Brussel en Parijs - TGV - bediend worden), de Diamantwijk, de Groenplaats en de Haven (Noorderlijn). Ook een Velostation vindt u pal voor de deur.

 

— Gent: 45 min — Hasselt: 50 min
  — Brussel: 40 min — Breda: 40 min
 
— Brussel - Centraal: 40 min — Amsterdam: 75 min
  — Gent St. Pieters: 55 min — Parijs: 120 min

 

Interesse in de huurmogelijkheden van c-hive?

of 03 820 82 32