*Woonproject Berckendael is 'woonbonus approved'

BELEEF BERCKENDAEL

Gelegen aan de rand van het Peerdsbos en dicht bij alle shopping- en recreatiefaciliteiten van bruisend Brasschaat vindt u Domein Berckendael. Instapklare appartementen, een heerlijke spa, een inwonende conciërge en een stijlvol aangelegde parktuin zijn slechts een paar van zijn troeven. Berckendael is de woonbeleving die perfect tegemoetkomt aan uw levensstijl.

interieur Berckendael

Instapklare appartementen

Alle appartementen hebben een grote leefruimte en een aansluitende open keuken. De leefruimte werd afgewerkt met een parketvloer en voor de keuken werd gekozen voor Siematic als partner. Door de gunstige ligging geniet u in de leefruimte en de keuken heel de dag van veel natuurlijke lichtinval.

Inwonende conciërge

Als bewoner van Berckendael geniet u van enkele bijzondere services. De inwonende conciërge leidt het dagelijkse reilen en zeilen van het domein in goede banen. Verder is er een waaier aan butlerservices en comfortdiensten die u het leven in uw appartement een pak gemakkelijker maken.

interieur Berckendael
wellness Berckendael

Actief genieten en zalig relaxen

Ook dat is Berckendael. In de fitnessruimte hebt u keuze uit een breed gamma van gloednieuwe fitnesstoestellen. Of relaxt u liever in het zwembad, de sauna en de hammam van de wellnessruimte? Wat u ook verkiest, daarna kunt u rustig ontspannen met de buren in het residential clubhouse.

Laatste appartement

Interesse