Beleef Berckendael

Gelegen aan de rand van het Peerdsbos en dicht bij alle shopping- en recreatiefaciliteiten van bruisend Brasschaat vindt u Domein Berckendael. Instapklare appartementen, comfortdiensten en structurele zorgdiensten, een heerlijke spa en een stijlvol aangelegde parktuin zijn slechts een paar van zijn troeven. Berckendael is de woonbeleving die perfect tegemoetkomt aan uw levensstijl.

 

interieur Berckendael

Instapklare appartementen

Alle appartementen hebben een grote leefruimte en een aansluitende open keuken. De leefruimte werd afgewerkt met een parketvloer en voor de keuken werd gekozen voor Siematic als partner. Door de gunstige ligging geniet u in de leefruimte en de keuken heel de dag van veel natuurlijke lichtinval.

Comfortdiensten en structurele zorgdiensten

Als bewoner van Berckendael geniet u van enkele bijzondere services, zoals een inwonende conciërge en een woonassistent. De conciërge leidt het dagelijkse reilen en zeilen van het domein. De woonassistent van Assist zorgt voor butlerservices en comfortdiensten die u het leven in uw appartement gemakkelijker maken.

interieur Berckendael
wellness Berckendael

Actief genieten en zalig relaxen

Ook dat is Berckendael. In de fitnessruimte hebt u keuze uit een breed gamma van gloednieuwe fitnesstoestellen. Of relaxt u liever in het zwembad, de sauna en de hammam van de wellnessruimte? Wat u ook verkiest, daarna kunt u rustig ontspannen met de buren in het residential clubhouse.

Laatste appartement

Interesse