Het project

14 eigentijdse appartementen

'9 Harmonie' bestaat uit appartementen met woonoppervlaktes variërend van 58 m² tot 107 m². Er is keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Op de bovenste verdieping bevindt zich een penthouse met een woonoppervlakte van 180 m² en 3 slaapkamers.

Interieur appartementen
Voorgevel woningen 9 Harmonie

4 moderne stadswoningen

De 4 woningen bevinden zich in het binnengebied van het nieuwe woonproject en vormen een buffer tussen de gemeenschappelijke tuinzone en de private tuintjes. Ze zijn bekleed met houten gevelafwerking en voorzien van een sheddak.

zuid-west georiënteerde terrassen en tuintjes

Elk appartement op de verdiepingen heeft een zuid-west georiënteerd terras aan de voorkant van het gebouw. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een buitenruimte die grenst aan de gemeenschappelijke tuinzone. De 4 woningen hebben elk een terras aan de voorzijde en een tweede terras en een tuintje aan de achterzijde.

Afbeelding terras voorkant 9 Harmonie
Gemeenschappelijke tuinzone woningen 9 Harmonie

Gemeenschappelijke buitenruimte

Tussen de appartementen en de woningen is er een gemeenschappelijke binnentuin. De inwoners van de woningen kunnen daarnaast ook gebruik maken van een gemeenschappelijke tuin die grenst aan de private tuintjes. Onder het gebouw bevindt zich een ondergrondse parking en aan de achterzijde een ruime fietsstalling.