In hartje Antwerpen, in de Harmoniestraat, ontwikkelen we ‘9 Harmonie’, een woonproject met 14 eigentijdse appartementen en 4 moderne stadswoningen temidden van een groene oase. De keuze voor kwaliteitsmaterialen en het afwerkingsniveau is typerend voor ‘9 Harmonie’. Alle appartementen en woningen zijn voorzien van zuid-west georiënteerde terrassen en tuintjes en een ondergrondse parking.
En dat is niet alles. In een omgeving met parken en cultuur op wandelafstand en een kwalitatief aanbod scholen, zullen jong én minder jong, single én gezin zich helemaal thuis voelen. Door de vlotte ontsluiting naar de E19, de Ring en de Singel en de nabijheid van openbaar vervoer is ook de vlotte bereikbaarheid een belangrijk pluspunt.

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en maak een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen.

Het appartement werd stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak