3 HARMONIE IS UITVERKOCHT!

Op zoek naar een appartement in deze buurt?
Bekijk het aanbod in 10 Van Schoonbeke.

 

Wonen in harmonie

In hartje Antwerpen, in de Harmoniestraat, ontwikkelt CORES Development ‘3 Harmonie’, een woonproject met 12 appartementen en 3 patio-appartementen.

De appartementen hebben woonoppervlaktes variërend van 55 m2 tot 129 m². Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers. De patio-appartementen hebben een oppervlakte vanaf 105 m² en een gemeenschappelijke tuin.

Het hedendaagse ontwerp van SVRArchitects past subtiel in het straatbeeld met vooral herenhuizen en appartementen. Het materiaalgebruik en de vormentaal refereren naar de gevels van de woningen die typerend zijn voor deze buurt. De voor- en achtergevel van de appartementen worden opgetrokken in rood metselwerk met op het gelijkvloers een natuurstenen plint.
 

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en maak een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen.

Het appartement werd stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak