Het project

Luxueus wonen

De residentie 14 Van Schoonbeke biedt luxueuze levensbestendige appartementen met een uitermate functionele indeling waardoor elke ruimte optimaal benut wordt en aanvoelt als een echte thuis. De keuken en badkamer zijn telkens ontworpen zodat alle toestellen met gemak bereikbaar zijn en in alle comfort bruikbaar voor iedereen. De parkeerplaatsen liggen onmiddellijk onder het gebouw. Bovendien zijn alle erkende assistentiewoningen aangepast en toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.
 

14 Van Schoonbeke - Appartementen

Gemeenschappelijke ruimtes

In 14 Van Schoonbeke hebben alle bewoners directe toegang tot de 2 grote gemeenschappelijke ruimtes op het gelijkvloers. Daarnaast zijn er op elke verdieping 2 open loungezones voorzien. En de grootste gemeenschappelijke ruimte is bovendien gratis, het Harmoniepark is immers vlakbij zodat u als bewoner van 14 Van Schoonbeke rustig kunt verpozen in het groen. 
 

GZA als zorgpartner

GZA Woonzorggroep zal instaan voor de uitbating. Als onafhankelijke beheerinstantie zorgt GZA Woonzorggroep voor het aanbieden van de basisdienstverlening en het organiseren van de facultatieve dienstverlening. De op de site aanwezige woonassistent begeleidt de bewoners naar de gepaste zorg- en dienstverlening. Meer informatie over GZA en GZA Woonzorggroep: www.gza.be
 

Logo GZA Woonzorggroep
14 Van Schoonbeke - Appartementen

Comfort en kwaliteit

Dankzij de grote ramen baden de gezellige leefruimtes in het licht. U geniet van alle hedendaags comfort, zoals de nieuwste keukentoestellen en een prachtige inloopdouche in uw badkamer. Elk appartement is praktisch ingedeeld en ontworpen met oog voor ergonomie en veiligheid. Uw woning heeft geen drempels en is bereikbaar via een rolstoeltoegankelijke lift.

Wonen op een toplocatie

U kunt zich geen betere locatie voorstellen… De eigentijdse appartementen van 14 Van Schoonbeke, zijn gelegen vlak bij het Harmoniepark met leuke winkels, horecazaken, cultuur en musea binnen handbereik.
14 Van Schoonbeke biedt u aangename rust en tegelijk is de stad nooit veraf. Met het openbaar vervoer is de Antwerpse binnenstad vlot bereikbaar. Snel een boodschap doen? U loopt gewoon even binnen in de buurtsupermarkt.

buurt 14 Van Schoonbeke