Het project

Instapklaar woonaanbod

‘10 Van Schoonbeke’ biedt een gevarieerd aanbod van 33 appartementen met een bewoonbare oppervlakte van 62 m2 tot 124 m2 en 1 of 2 slaapkamers. Dankzij de grote ramen baden de gezellige leefruimtes in het licht. Alle appartementen zijn volledig instapklaar en hoogwaardig afgewerkt tot zelfs de schilderwerken toe. U geniet van alle hedendaags comfort, zoals de nieuwste keukentoestellen en een prachtige inloopdouche in uw badkamer. Uw fiets of wagen parkeert u veilig en droog in de fietsenstalling of de ondergrondse parkeergarage.

10 Van Schoonbeke Appartement
10 Van Schoonbeke Appartementen

Tijdloze architectuur

Het hedendaagse ontwerp van het gerenommeerde bureau SVR Architects past subtiel in het straatbeeld. Het materiaalgebruik en de vormentaal refereren naar de gevels van de woningen die typerend zijn voor deze buurt. De voor- en achtergevel zijn opgetrokken in metselwerk met betonnen elementen en een natuurstenen plint.

"

Dankzij de grote raampartijen baadt iedere woonruimte in natuurlijk licht

Gastvrij wonen

Op de tweede en derde verdieping van ’10 Van Schoonbeke’ zijn er twee gastenkamers beschikbaar die u via een handige app en tegen een kleine vergoeding kan boeken. Handig toch, als u vrienden of familie op bezoek hebt?

Gastenkamers 10 Van Schoonbeke