Scroll

 

 

KIJKDAG GEMIST?
Op zondag 28 juni vond de kijkdag plaats in 10 Van Schoonbeke in Antwerpen. Kon u er die dag niet bij zijn en wenst u toch het woonproject en het modelappartement te bezoeken?
Maak een afspraak en ontdek de volledig instapklare en kwalitatief afgewerkte appartementen in de levendige Harmoniewijk.

Het plaatsbezoek wordt georganiseerd onder strikte voorwaarden zodat uw veiligheid en die van onze collega’s gegarandeerd kan blijven. Een rondleiding in 10 Van Schoonbeke is steeds op afspraak en met een maximum van 2 personen. Mondmaskers, handschoenen en desinfecterende gel worden voorzien.


Woonplezier IN DE BRUISENDE HARMONIEWIJK

'10 Van Schoonbeke’ combineert het beste van twee werelden: u woont in de rustige Van Schoonbekestraat en toch niet ver weg van het boeiende stadsleven. Met het openbaar vervoer of de fiets bent u in een mum van tijd in de Antwerpse binnenstad. En dat is niet alles. In een omgeving met parken en cultuur op wandelafstand en een kwalitatief aanbod scholen, zullen jong én minder jong, single én gezin zich helemaal thuis voelen. Door de praktische ontsluiting naar de E19, de Ring en de Singel en de nabijheid van openbaar vervoer is ook de vlotte bereikbaarheid een belangrijk pluspunt.

Appartementen te koop aan het Harmoniepark in Antwerpen

Enkele troeven

  Vlak bij het stadscentrum
  Vlotte bereikbaarheid
  Parken en cultuur op wandelafstand
  Volledig instapklaar afgewerkt
  Gezellige terrassen
  Ondergrondse parking en fietsenstalling
  Velo-station om de hoek

 

TOPOPPORTUNITEIT VOOR INVESTEERDERS

Volledig instapklare en kwalitatief afgewerkte appartementen in de bruisende Antwerpse Harmoniewijk.