Gent - Kobenhavn

CORES ‘PRIVATE’

Residentiële nieuwbouwprojecten voor eindgebruikers en particuliere investeerders

CORES Development zet in op doordachte kernversterking in steden en gemeenten waar onze duurzame en comfortabele woonprojecten een antwoord bieden op het (samen)leven van vandaag en morgen.


In onze nieuwbouw woonprojecten voor eindgebruikers en particuliere investeerders wordt veel waarde gehecht aan woonbeleving, energie- efficiëntie en kwalitatieve buitenruimte, privacy en gemeenschappelijke voorzieningen op maat. Onze ontwikkelingen worden gekenmerkt door tijdeloze architectuur, uitgevoerd in duurzame materialen.

NIEUW – Co-renting in Gent

De steeds populairder wordende trend van co-living is voelbaar op de investeringsmarkt. Daarom introduceert CORES een specifiek co-renting aanbod voor investeerders in woonproject Øslo in Gent...

Lees meer

DIGITALE SERVICE OP MAAT

Om u optimaal van dienst te zijn, stellen onze collega's alles in het werk om u telefonisch of via een videogesprek verder te helpen en u van de gewenste info te voorzien.
Tijdens dit gesprek krijgt u plannen en budget- en rendementsberekeningen op maat gedeeld.

Lees meer

CORES TOTEMS

Sinds enige tijd tref je aan de ingang van enkele CORES--woonconcepten een heuse totem. Het betreft rechtopstaande stalen platen, waar het projectlogo en de naam CORES werden uit-gesneden. Het verhaal van de totems begon in De Weverij in Sint-Niklaas. Daar besloten we voor het eerst om zulke beelden te plaatsen.

Lees meer

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons