Over CORES

Management team CORES

CORES Development werd in 2006 opgericht door Peter Leyssens en Jurgen Van Bogaert met als doelstelling het ontwikkelen van binnenstedelijke vastgoedconcepten met maatschappelijke meerwaarde.

Na 12 jaar gaven Peter Leyssens en Jurgen Van Bogaert de fakkel van het dagelijks bestuur door aan Hans Van Gestel als nieuwe CEO. Hij wordt ondersteund door het vijfkoppig management team: CDO Thomas De Jong, CTO Steven Adams, CCO Sophie Deprez , CFO Michael Poesen en CAO Nadège Vervoort.

CORES INVESTMENT: een nieuwe business line

Peter Leyssens en Jurgen Van Bogaert zetten hun schouders onder een nieuwe business line: CORES Investment. Deze nieuwe cel zal zich richten op investeringsvastgoed voor institutionele beleggers met projecten in binnen- en buitenland, die buiten de originele actieradius van CORES Development liggen. CORES Investment legt de focus op de huurmarkt van hotels, kantoren en serviced flats voor een breed doelpubliek.

CORES Development en CORES Investment delen dezelfde ethische missie: de ontwikkeling van duurzaam vastgoed dat gedragen wordt door de buurt op locaties die kwalitatieve verdichting toelaten en waar alle parameters kloppen: mobiliteit, groen, vraag en aanbod.

Interesse in onze aanpak?

Peter leyssens en Jurgen Van Bogaert
We create urban spaces that make people happy

Urban Happiness zit in ons DNA

CORES Development gelooft in het optimaal benutten van de beschikbare ruimte en zet daarom in op doordachte kernversterking in steden en gemeenten. CORES ziet zich eerder als conceptontwikkelaar dan louter projectontwikkelaar, met een sterke focus op duurzame stadsprojecten waarbij er wordt ingespeeld op de huidige en vooral de toekomstige behoeften van de markt.

Het bedrijf is intussen uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele ontwikkelingspartner: zowel voor privé-grondeigenaars die meerwaarde willen creëren binnen familiepatrimonia, als voor professionele spelers, zoals landmeters, makelaars en architecten. Dat komt vooral door een bewezen vraag-georiënteerde ontwikkelingsaanpak, grondige en nauwkeurige analyses en een no-nonsense communicatie.  

2006-2018 Onze referenties

2006

Burbure I en II
Burbure I en II

28 appartementen
Opgeleverd 2011

Residentie Parkzicht

49 appartementen en 2 handelsruimtes
Opgeleverd 2012