Investeren met de CORES garantie

U bent op zoek naar de juiste partner om te investeren in een nieuwbouwappartement, met een realistische rendementsgarantie? Investeer met de CORES garantie.

1. Zekerheid van locatie

Uw vastgoed moet niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. Daarom zijn we heel selectief bij de keuze van onze locaties. Wij weerhouden enkel locaties die gunstig evolueren op het vlak van bereikbaarheid, werkgelegenheid, herontwikkeling, overheidsinvesteringen,…
 

zekerheid van locatie
Zekerheid van rendement

2. Zekerheid van rendement

Aan CORES Development hebt u een betrouwbare partner die u garanties biedt voor een maximale return van uw investering. Een opbrengsteigendom betekent bij ons een verhuurklaar appartement, volledig afgewerkt en instapklaar voor uw huurder. Voor de berekening van uw investering houden wij met alle kosten rekening. Ook van uw toekomstige huuropbrengsten geven wij u een realistisch beeld: gebaseerd op reële huurwaarden die gestaafd kunnen worden aan de hand van concrete cijfers.

3. Zekerheid door eigen verhuur- en beheerdienst

We werken als verbindingspersoon tussen huurder en verhuurder. Zo bouwen we langetermijnrelaties op volgens het ‘one-stop-shop’- principe. De huurder huurt en de verhuurder koopt bij eenzelfde partij. Wij zijn als ontwikkelaar uiteraard volledig op de hoogte van alle details van het gebouw en de woonunits. Het resultaat is een snelle en correcte opvolging. 
 

Lees meer

Enkele investeringsopportuniteiten

Een nieuwe landmark aan de Antwerpse skyline

Louise Marie
Antwerpen

Louise Marie, 207 appartementen en penthouses in 2 woontorens op een toplocatie in Antwerpen. Een architecturaal pareltje met uitzonderlijke zichten op de omgeving.
Ontdek het project

 

Erkende assistentiewoningen in de Harmoniewijk

14 Van Schoonbeke
Antwerpen

Een ideale ligging: de rust van de Harmoniewijk en toch vlak bij het stadcentrum. GZA zorgt bovendien voor de gepast zorg- en dienstverlening.

Ontdek het project

Erkende assistentiewoningen in Sint-Niklaas

Woonerf De Weverij
Sint-niklaas

Erkende assistentiewoningen in een nieuwe woonwijk met een mix van woontypes en generaties. Toprendement met huurgarantie.

Ontdek het project

Meer info?