4 februari 2016

SUCCESPROJECT CADIZ GEEFT CORES VLEUGELS

In de krant van dinsdag 2 februari 2016 werd CORES Development omschreven als toonaangevend speler in stadsvernieuwing en kregen enkele Antwerpse projecten de nodige aandacht. Een korte samenvatting:

Over de start van CORES“We begonnen from scratch. We kochten een appartement in Wilrijk en zijn van daaruit begonnen. Over onze firmanaam hebben we niet lang nagedacht. Het was gewoon de samentrekking van het saaie Corporate and Residential Development, maar CORES bleek na verloop van tijd wel een krachtig begrip.”

Over Cadiz“Beter dan Cadiz kan een project niet verlopen …Toen de bouw startte, was zo goed als alles verkocht.”

Over Groen Zuid“Toen we het aangeboden kregen durfde niemand zo’n grootschalig project aan. Maar het was een unieke kans om een hele wijk te creëren. Intussen is fase 1 van het project in volle opbouw en zijn al meer dan 150 woonunits verkocht.”

Over Louise Marie (site van een voormalig kinderziekenhuis op de Singel): “Het project komt er hoe dan ook. Het wordt op grote schaal gedragen door stadsplanners en zal een meerwaarde vormen voor de hele buurt.”

Over de Crelan-site“De laatste jaren kent de Mechelsesteenweg een heropbloei … De ontwikkeling van de Crelan-site zal de opbloei zeker nog versnellen.”