14 april 2020

Investeren in vastgoed? Meer dan ooit interessant!

COVID-19 is vandaag niet uit de media maar ook niet uit onze dagelijkse realiteit weg te denken.

Niet alleen onze gezondheid staat onder druk maar ook onze economie, en in het bijzonder enkele specifieke sectoren zoals de horeca en het toerisme, krijgen rake klappen. De coronacrisis zorgt voor vragen en twijfels op vele vlakken en zorgt voor een zekere druk om nu slimme beslissingen te maken om onze economie en ons algemeen welzijn te ondersteunen.

________________

De vastgoedsector bewijst ook tijdens de huidige crisis dat een investering in vastgoed - en meer specifiek het residentiële segment - meer dan ooit een interessante en stabiele investering is ten opzichte van andere beleggingsproducten. Steeds meer mensen willen hun spaarcenten veilig en rendabel beleggen, vaak als aanvulling van hun (toekomstig) pensioen.

De intentie om te investeren in (extra) eigendom heeft ons in het verleden wel vaker behoed van crisissen. De woonmarkt is simpelweg minder speculatief en blijft dankzij de huidige lage rentevoeten stabiel.

 

CORES Development is van bij de start van de crisis overgeschakeld naar een digitaal kantoor dat onder andere via een Live Chat al uw vragen over onze projecten én investeringsopportuniteiten beantwoordt.

Een digitaal kantoor, dat wilt zeggen:

  • Live chat 7/7 van 9 tot 21 uur
  • Digitale afspraken met onze vastgoedexperts
  • Digitaal ondertekenen van de verkoopovereenkomst

 

De CORES Garantie biedt meer dan ooit zekerheden voor uw portefeuille:
  1. Zekerheid van locatie
  2. Zekerheid van rendement
  3. Vastgoed met meerwaarde
  4. Inhouse verhuur- en beheerdienst  
     
Ontdek hier enkele interessante investeringsopportuniteiten en lees meer over de verschillende pijlers van de CORES Garantie!