18 juli 2019

De zomer van Louise Marie

Ontdek de buurt van Louise Marie  

De allergrootste troef van woonproject Louise Marie? Haar unieke ligging aan de rand van de stad, op de hoek van de Desguinlei en de Karel Oomsstraat. Je komt er tot rust in de glooiende tuin met waterpartij of tijdens een wandeling in de nabijgelegen parken. Tegelijk voel je de energie van het bruisende stadsleven.

Benieuwd wat deze buurt voor jou in petto heeft
op culinair en cultureel vlak?

Check hieronder de nieuwste hotspots en de niet te missen zomerevents.

MURNI

Getest & goedgekeurd! Lekker en gezond lunchen doe je in Murni in het koetshuis van Park Den Brandt. Op de kaart vind je zowel vegetarische, vegan als glutenvrije gerechten. 
Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen

ONTOP
Cocktailtje sippen? In rooftopbar ONTOP aan de Desguinlei over De Singel geniet je van een apero vergezeld van enkele originele sharing gerechtjes.
Desguinlei 100, 2018 Antwerpen

The Place To -e-
Audi organiseert nog tot en met 28 juli ‘The Place To -e-‘: een uniek belevingscenter voor autofans en kosmopolieten. Leef je uit in een escape room, maak een testritje met de nieuwe Audi e-tron en verwen je smaakpillen aan de rolling table. Meer info op: https://theplaceto-e.be/
Desguinlei 100, 2018 Antwerpen

Jazz Middelheim
Van 15 tot 18 augustus viert Jazz Middelheim haar 50-jarig bestaan in Park Den Brandt. Het hart van dit zomerse festival klopt nog altijd overtuigd onregelmatig - van big band over acid naar avant-garde. Bekijk het volledige programma én beluister de playlist op www.jazzmiddelheim.be.
Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen

EK Hockey
Van 16 tot 25 augustus staat het EK Hockey op het programma dat dit keer plaatsvindt in 'De Wilrijkse Plein', een volledig nieuw sportcomplex net achter Antwerp Expo. Go Red Lions en Red Panthers!  
Vogelzanglaan 6, 2020 Antwerpen