16 mei 2019

IN DE KIJKER - AMBERTREE

Bij een bezoekje aan de c-space is de etalage het eerste wat opvalt. Deze lichte ruimte is momenteel ingericht door de Hobokense design store Ambertree, een interieurwinkel opgericht in 2015 door zaken- en levenspartners Robin Gregory & Sabine Valcke.

Het Ambertree concept staat voor creativiteit, kwaliteit en originaliteit. Deze trendy zaak wil het mooiste resultaat uit je interieur halen zonder hiervoor je budget, doel of functie uit het oog te verliezen. Ambertree wil elke project persoonlijk aanpakken op een originele manier. Zo ook de c-space.

Ambertree team c-space

Zaakvoerder Robin Gregory licht de samenwerking toe:

“c-space is voor ons een heel creatief idee, om een extensie te bieden aan woonunits in een woonproject. Zowel op sociaal als ruimtelijk vlak. Het zorgt voor dynamiek onder de bewoners en omwoners, het optimaliseert het wooncomfort en het stimuleert creativiteit. Omdat wij altijd openstaan om ideeën mee te ondersteunen als creatieve partner. Wij staan immers voor design door en voor iedereen.

Wij kenden Groen Zuid al van voor de samenwerking. Voor ons is Groen Zuid één van de vele geslaagde realisaties die erop wijzen dat Hoboken de nieuwe groeipool voor de stad Antwerpen aan het worden is. De vele troeven spelen hierbij een cruciale rol: vlak bij Antwerpen centrum, in een fantastische groene zone, zonder de kleinschaligheid van een gemeente te verliezen maar wel met de voordelen van een grootstad. Ideale factoren voor een geslaagd project voor nu en de toekomst!

Meer info op: www.ambertree.be