24 juni 2019

CORES Investment verhuist naar c-hive

Eind 2018 startten de oprichters van CORES Development Peter Leyssens en Jurgen Van Bogaert een nieuwe business line op onder de naam van CORES Investment, om zo een antwoord te bieden op de sterk evoluerende investeringsmarkt. Op enkele maanden tijd groeide het team uit tot 8 medewerkers en verhuist het op maandag 24 juni naar haar gloednieuwe kantoren in c-hive, een CORES kantorenconcept aan de Mechelsesteenweg 180 te Antwerpen.

 

Peter Leyssens is tevreden met deze nieuwe stap voor CORES Investment: ‘Met het nieuwe team werken we aan de verbreding van CORES oa. richting de kantoor- en hotelmarkt, om sneller te kunnen anticiperen op de marktevolutie. Daarbij hoort ook een eigen uitvalsbasis. De verhuis naar c-hive, gelegen naast het CORES Development hoofdkantoor, zet onze samenwerking en geschiedenis mooi in de verf: CORES Development en Investment zijn de beste buren met een aanzienlijk gedeelde track record in kernversterkende projecten als fundering.’

 

Volgende medewerkers maakten al deel uit van het team: Catherine Eelen (Legal Counsel), Katrien Van Dijck (Project Developer), Bart Van Laeken (Project Manager) en Katrien Moons (Management Assistant). De nieuwkomers van het team zijn 2 Business Developers, die zich elk op een aparte markt zullen richten. Nicolas Billen (ex-Befimmo & Immobel) zal zijn expertise in investment en development inzetten binnen de regio Brussel-Luxemburg. Alexander Vanheukelen (ex-Jones Lang Lasalle) zal de regio Vlaanderen/Brussel en Nederland voor zijn rekening nemen.