1 februari 2019

c-hive: futureproof ondernemen

CORES Development en Crelan ondertekenden in juni 2015 een overeenkomst voor de overname van 5 kantoorgebouwen, 1 magazijn en 2 huizen in de Harmoniewijk. Vandaag lanceren we het nieuwe kantoorconcept c-hive in het gerenoveerde pand op de hoek tussen ons hoofdkantoor aan de Mechelsesteenweg en ons woonproject 14 Van Schoonbeke in de Van Schoonbekestraat. Het Crelan-kantoor blijft op het gelijkvloers gevestigd.

Het c-hiveconcept is een toekomstgericht concept dat verder gaat dan coworking of de anonieme flexdesks van grote bedrijven. Ook die bieden een zekere flexibiliteit, maar c-hive legt andere accenten. Het collectieve speelt een belangrijkere rol en de inrichting straalt
elegantie en topkwaliteit uit, die voor een positieve eerste indruk zorgen.

Tweede jeugd

De ligging van c-hive is er een om u tegen te zeggen. Vlak bij het Harmoniepark en de leuke winkels in de omgeving, de talloze horecazaken, musea en andere culturele trekpleisters is deze locatie meer dan ideaal voor de professional die na zijn uren even tot rust wil komen, nog snel een boodschapje wil doen of een hapje eten. De Mechelsesteenweg is een straat waar de vroegere grandeur nog voelbaar is en die momenteel een tweede jeugd beleeft, dankzij de komst van leuke horecazaken en trendy hotspots. Ook de klassieke en minder klassieke antiekzaken en interieurwinkels springen in het oog.

Werk + ontspanning = 1

Ook binnen het gebouw zelf is er geen tekort aan ontspanningsmogelijkheden, zoals het hedendaagse kantoor vereist. Een greep uit het aanbod: Fitness@Work en de mogelijkheid om gebruik te maken van een personal coach. Het aantal uren dat werknemers wekelijks op kantoor spenderen, is vaak meer dan dat ze in hun eigen woonkamer doorbrengen. Ze moeten zich dan ook thuis voelen in hun werkomgeving en er van het nodige comfort kunnen genieten. Een element van c-hive waar werk en ontspanning mooi in elkaar overvloeien, is c-roof. In
deze trendy ‘rooftop bar’ kan je terecht voor ontbijt, lunch en een ontspannend aperitiefje. c-hive biedt dus de ideale omgeving om business en pleasure aan elkaar te koppelen!

Mobiliteit troef

De Singel, de Antwerpse Ring en de uitvalswegen naar Brussel, Gent en Hasselt bevinden zich op enkele minuten van het kantoor, zodat de bedrijven die hier gevestigd zijn uiterst vlot bereikbaar zijn. Bovendien bevindt het metronet van Antwerpen zich vlakbij, met een directe verbinding naar onder andere het Centraal Station (van waaruit je naar heel Vlaanderen, Brussel en Parijs spoort), de Diamantwijk, de Groenplaats en de Haven (via de Noorderlijn). Voeg daar de centrale ligging nabij het stadscentrum, de goede ontsluiting en het openbaar vervoer op wandelafstand aan toe en je krijgt een topper op vlak van mobiliteit. In de ondergrondse parking zijn zowel staanplaatsen als fietsenstallingen voorzien. Ook als je je - ecologisch verantwoorde - vervoermiddel wilt huren, ben je hier aan het goede adres. Er is een station van fietsdienst Velo Antwerpen voor de deur, er staan fietsen ter beschikking, je kunt elektrische auto’s huren … De lijst is eindeloos. De parkeerruimte, fietsenstallingen en elektrische oplaadpunten maken het plaatje compleet.

Kortom, c-hive, dat is werken en leven in een échte stadsomgeving, in een doorleefde en leefbare wijk, op een boogscheut van een park waar het zalig uitblazen is, ver weg van de artificiële betonnen blokkendozen. Het mag dus niet verbazen dat steeds meer kantoorgebouwen de weg vinden naar deze buurt.

C-HIVE BIEDT DE IDEALE OMGEVING OM BUSINESS EN PLEASURE AAN ELKAAR TE KOPPELEN.

 

Slimme diensten op de werkvloer

C-app maakt u het privé- en/of professioneel leven een pak gemakkelijker! De was en strijk laten ophalen en bezorgen op kantoor, je kleren, schoenen, gsm of tablet laten herstellen ... het kan allemaal in een handomdraai met deze handige tool.


What’s in a name?

De naam c-hive is een knipoog naar het woord beehive of bijenkorf. Ook daar vormen veel ondernemende bewoners samen één dynamisch geheel, terwijl ze toch hun eigen plekje hebben. Zo trekt CORES met c-hive het Living Apart Together-verhaal van de residentiële markt door naar de kantoormarkt en combineert het de voordelen van nieuwe werkvormen zoals flexplekken met een bewuste investering in een hoogwaardige inrichting. First impressions count!

Interesse om in c-hive een kantoorruimte te huren?
Contacteer ons 03 820 82 82 of via